Tuesday, 19 Jun 18, 08.49.03

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sânge în piept la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sânge în piept la câini
Sânge în piept la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.44.33 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hemotorax la câini
Hemotorax este o condiţie care poate să apară brusc (acut) sau pe o perioadă lungă de timp (proteja), si poate aparea pentru o varietate de motive. Hemotorax este termenul medical folosit pentru a identifica o afectiune in care a colectat sânge în cavitatea toracică, sau torace. Acolo nu pare a fi de o anumită vârstă, gen, sau rasa de caine care este mult mai predispuse la această condiţie decât alta.
Simptome si tipuri de
Acute onset:
Simptomele de volumul de sânge a scăzut, de obicei, să apară înainte de volumul de sânge se acumulează suficientă în spaţiul pleural (captuseala din cavitatea toracica)
Afectarea respiraţiei / detresă respiratorie
Pale membrane
Slăbiciune şi colaps
Slab, puls rapid
Sunete respiraţie deveni plictisitoare
Asociat cu un factor cauzal:
Trauma
Coagulare a sângelui (coagulare) tulburare
Cauze
Trauma
Sangerarea de la orice arteră sau venă a peretelui toracic sau a coloanei vertebrale, deteriorate inima, plămâni, Timus (un mic organ glandular, care este situat in spatele partea de sus a pieptului), şi diafragmă
Ingestie rodenticide este o cauză comună
Ficatului sau splinei hernie
Tumoare
Coagulopatii (tulburari de coagulare)
Defecte de factori de coagulare sunt mai frecvente decât anomalii de trombocite
Poate fi congenitală sau dobândită
Insuficienţă hepatică
Cholangiohepatitis (inflamaţie a vezicii biliare şi a canalelor biliare) cu boli concomitente intestinului subţire
Pulmonar lob răsucire
Hemoragie acută timusului la animalele tinere (eu, Timus: glanda de la baza gatului)
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un standard de sânge profilului chimic, complet de sânge conta, un panou de electroliţi şi un sumar de urina, astfel încât să excludă alte cauze de boală. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie. Profiluri de coagulare ar trebui să fie efectuate pe o proba de sange pentru a verifica pentru ori întârziat coagulare.
Hematocritului volum, hemoglobinei şi numărul de trombocite va fi mai mic decât în ​​mod normal. Acest profil chimic de sânge pot arăta semne de insuficienţă hepatică (care ar duce la sângerări în cavităţile corporale, deoarece factori de coagulare nu ar fi produse).
Lichid în piept ar trebui să fie incluşi în eşantion şi analizate la un laborator pentru o comparaţie cu sângele periferic. Trombocitele sunt adesea găsite în Probele de lichid în piept.
Razele X sunt cruciale pentru a vizualiza gradul de acumulare de lichid în piept, colapsul de lobi pulmonar, precum şi orice masele care ar putea fi prezente în cavitatea toracică. O ecografie de piept pot dezvălui o condiţie bolnave cu o sensibilitate mai mare decât o imagine cu raze X ar fi.
Tratament
Pacienţii care suferă de hemotorax ar trebui să fie tratate pe o bază stationar. Cainele tau trebuie sa primeasca tratament lichid pentru a corecta pierderea de sange in cavitatea toracica. În cazul în care cainele tau are, de asemenea, de aer liber (în afara plămânilor) în cavitatea toracică, acest lucru trebuie să fie imediat corectată. În cazul în care plămânii sunt lovite, suport ventilator poate fi necesară. Acesti pacienti, de asemenea, de multe ori nevoie de terapie cu oxigen, şi va trebui să fie păstrată caldă pentru a preveni şocul. Dacă proba cainelui sânge are un timp de coagulare întârziat, apoi o transfuzie de plasmă sau de sânge pot fi necesare pentru a restabili factori de coagulare sau de a furniza celule rosii din sange pentru transportul de oxigen. Hemoragie severă în sau toracice recurente pot necesita explorarea chirurgicală.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sânge în piept la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates