Wednesday, 20 Jun 18, 19.10.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cheag de sânge în plămâni la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cheag de sânge în plămâni la câini
Cheag de sânge în plămâni la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.45.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tromboembolism pulmonar la câini
Tromboembolism pulmonar (PTE) apare atunci cand un cheag de sânge depune într-una dintre arterele care alimenteaza in plamani. Slow-curge sânge şi sânge daune vas, în plus faţă de formarea cheagurilor de sânge care prea uşor, pot predispune un caine pentru a trombilor (cheag de sânge) formare. Cele mai multe ori, PTE pulmonară este cauzată de un alt proces de boala care stau la baza.
Pulmonară thromboemboli (sânge cheaguri) poate proveni în atriul drept al inimii, sau în multe dintre vene majore pe tot corpul. Deoarece corpul câinelui face sânge oxigenat pentru a livra la inima si plamani, acest mănunchi de celule din sânge se face prin sânge spre plămâni, în cazul în care este prins într-o porţiune îngustă de unul dintre pasajele de reţea arterial, care hraneste sange oxigenat la plamani. În acest fel,, fluxul de sânge prin faptul că artera este oprit, şi sângele oxigenat nu este în măsură să ajungă la plămâni. Severitatea afectiunii este, într-o măsură, depinde de dimensiunea cheag de sânge.
Simptome si tipuri de
Oboseală
Tuse
Lipsa poftei de mâncare (anorexie)
Sudden dificultăţi de respiraţie
Incapacitatea de a dormi sau pentru a obţine confortabil
Creşterea ratei de respiraţie
Scuipa de sânge
Exercitarea intoleranţă
Gingii palide sau albăstrui-colorate
Cauze
Rac
Boală de inimă
Boli hepatice
Heartworm boală
Boala Cushing
Inflamaţii ale pancreasului
Proteine-a pierde boli de rinichi, intestinale sau boală
Imun-mediate de anemie hemolitică (distrugerea celulelor rosii din sange)
Musculo-scheletice prejudiciu
Intervenţiile chirurgicale recente
Infectia bacteriana de sânge
Coagulopatie intravasculara diseminata (DIC) — îngroşarea extinse şi coagulare a sângelui în întreaga vasele de sânge
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. În majoritatea cazurilor,, bloodwork va fi necesară pentru identificarea unei boli subiacente.
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii medicul veterinar la originea cheag de.
Gazele arteriale vor fi luate pentru a verifica redus de oxigen în sânge. Un profil de coagulare se va face pentru a detecta o tulburare de coagulare; aceste teste includ timp de o etapă de protrombină (OSPT) şi timpul de tromboplastină parţial activată (APTT). Heartworm serologie asemenea, va fi efectuată.
X-ray imagini ale pieptului câinelui va permite medicului dumneavoastră să examineze vizual cainele pentru anomaliilor arterei pulmonare, de extindere a inimii, pulmonar modele, sau lichid în plămâni. Veterinarul tau poate alege ecocardiogramă mai sensibile (o imagine cu ultrasunete a inimii) pentru a vedea dimensiunea mişcare şi a inimii şi a structurilor din jur mai clar, pentru că din moment ce un tromb în camera dreapta a inimii, sau în artera pulmonara principala, vor apărea, uneori, pe o ecocardiografie.
Electrocardiogramă (ECG) lecturi poate indica cord pulmonar, extindere a ventriculul drept al inimii din cauza tensiunii arteriale a crescut în plămâni. Anomalii grave ale ritmului cardiac (aritmii) va fi evident pe un ECG.
Există, de asemenea, angiografie pulmonară, care foloseste o injectie cu un agent radiocontrasting în arterele pulmonare câinelui pentru a imbunatati vizibilitatea pe X-ray, şi spirala tomografie computerizata (CT), care este de trei-dimensional cu raze X pentru imagistica non-selective angiografie.
Tratament
Câini cu PTE ar trebui să fie spitalizat, în primul rând pentru terapie cu oxigen. În cazul în care câinele nu primeşte suficient oxigen la inima, plămâni, sau creierului, medicul veterinar va recomanda repaus într-o colivie environmentl acest lucru este, în general, din cauza hipoxemie sau sincopă. Totuşi, cauza principala a condiţiei vor fi trataţi o dată pe medicul dumneavoastră veterinar a stabilit baza unui diagnostic definitiv.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cheag de sânge în plămâni la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates