Friday, 22 Jun 18, 22.58.58

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dilatare sau stomac umflat la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dilatare sau stomac umflat la câini
Dilatare sau stomac umflat la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.45.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dilatare gastric şi sindromul volvulus la câini.
Dilatarea gastrice şi sindrom volvulus (GDV), mai multe denumit în mod obişnuit torsiune gastric sau balonare, este o boala la câini, în care stomacul animalului dilata si apoi se roteşte, sau entorse, în jurul axei sale scurte. Un număr de condiţii de urgenţă poate avea ca rezultat ca o consecinţă a acestei rotaţie gastric, inclusiv distensia progresivă a stomacului, creşterea presiunii în interiorul abdomenului, deteriorare a sistemului cardiovascular, şi scăderea perfuziei. Perfuzia este procesul de livrare nutrienţi prin sânge în artere la nivelul ţesuturilor organismului. Perfuzie insuficientă poate duce la deteriorarea celulare şi chiar moarte de organe.
Simptome si tipuri de
Simptomele includ GDV comportament anxios, depresiune, dureri abdominale şi distensie, colaps, salivare excesiva, şi vărsături, până la punctul de uscat neproductive opintire. Nouă examinare fizica poate pune în evidenţă, de asemenea, un ritm cardiac extrem de rapide (cunoscut sub numele de tahicardie), respiraţie greoaie (cunoscut sub numele de dispnee), un puls slab, palid şi mucoaselor (ţesuturi umed mucoasa orificiile corpului, cum ar fi nasul si gura).
Cauze
Cauzele exacte ale GDV sunt necunoscute. O varietate de factori, inclusiv genetica, anatomie, şi mediu, sunt cel mai probabil de vina. De exemplu, câini, care au o rudă primul cu o istorie de GDV s-au dovedit a fi la risc mai mare. În plus,, câini de talie mare si gigant-rasa poate fi un risc mai mare, în special cu pieptul adanc rase, cum ar fi avantajos Danes, Ciobanestii germani, pudeli şi standard de. Deşi GDV a fost raportată la catei, de risc nu creşte odată cu vârsta.
Unii factori care se crede ca pentru a contribui la dezvoltarea GDV includ ingestia de cantitati excesive de alimente sau apă, golire întârziată a sistemului gastro-intestinal, şi activitatea de prea mult dupa ce mananca. În unele cazuri,, câini afectate de GDV au o istorie de probleme ale tractului gastro-intestinal. Trebuie remarcat, totuşi, faptul că aceste caracteristici nu apar neapărat cu toate cazurile.
Diagnostic
O metodă primară de diagnosticare GDV este tehnici de imagistica, cum ar fi raze X de pe abdomen. Alte teste pot include o analiză de urină şi concentraţiile de testare a substanţei lactat în plasmă.
GDV dacă nu este de vina, alte cauze posibile ale simptomelor pacientului poate include infecţii bacteriene, Gastroenterita (care este inflamaţie a tractului gastro-intestinal care implică atât la nivelul stomacului şi a intestinului subţire), sau "umfla alimentar" din cauza supraalimentarea.
Tratament
GDV este o condiţie de urgenţă care necesită pacienţii să fie internaţi şi trataţi cu agresiv. Dacă problemele cardiovasculare secundare sunt aparente, acestea vor trebui să fie trataţi imediat. După ce inima este stabilizat, decompresie gastric poate fi efectuată, de preferinţă cu intubatie orogastric, un proces prin care un tub se introduce prin gura pacientului în stomac. După aceste procese sunt complete, iar pacientul este stabilizat, Măsurile chirurgicale pot fi luate pentru a reveni organelor interne (cum ar fi stomacul şi splina) la poziţiile lor normale. Tratament suplimentare pot fi necesare pentru a aborda orice prejudiciu de organe. O permanentă gastropexy, în care stomacul pacientului este chirurgical securizat pentru a preveni rotirea viitor improprii, poate fi făcut pentru a preveni reapariţia GDV.
Prevenirea
Deşi cauzele exacte ale GDV sunt necunoscute, există un număr de factori de risc care pot fi abordate, şi anume evitarea eforturilor fizice intense după mâncare şi băutură. Incetinirea ratei de consumul de alimente poate ajuta, de asemenea,, precum şi hrănirea porţii mici si frecvente, , mai degrabă decât rar porţii mai mari.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dilatare sau stomac umflat la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates