Tuesday, 19 Jun 18, 08.44.34

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sângerare sub piele de câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sângerare sub piele de câini
Sângerare sub piele de câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.46.27 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Peteşii, echimoză, şi echimoze la câini
Petechia, echimoză, şi vânătăi sunt toate identificate prin piele sau decolorarea mucoaselor, de obicei, din cauza rănilor care au condus la sângerare (hemoragie) în zona afectată. Mai precis, vânătăi este o leziune a pielii, care provoaca vaselor de sange la rupere şi decolorarea ţesutului datorită prezenţei celulelor roşii din sânge; peteşii este un mic spot roşu sau violet pe corp provocate de hemoragii minore; şi echimoze este un patch purpurie sub ţesuturile moi ale corpului (membranele mucoase) sau sub piPeteşiiechia, Vânătăi, sau echimoze pot aparea brusc sau după un traumatism minim.
Simptome si tipuri de
Altele decât decolorarea pielii sau vânătaie ale mucoaselor referitoare la hemoragii, nu exista simptome specifice asociate cu peteşii şi echimoze.
Cauze
Deşi peteşii, echimoză, şi vânătăi apar adesea ca urmare a leziunilor, următorul text poate provoca, de asemenea, face cainele sau mai sensibile la acest tip de hemoragie:
Trombocitopenie
Mediate imun condiţie (medicamente, induse de, idiopatică, sau în legătură cu neoplazie)
Supresia măduvei osoase sau boli (g, chimioterapie, limfom, estrogen toxicitate)
Rodenticide intoxicaţii
Thrombocytopathy
Tulburări congenitale sau dobândite care afectează capacitatea de trombocite de a adera la vaselor de sânge deteriorate
Vasculare boală
Vasculita secundar la infectii, cum ar fi Rocky Mountain Spotted Febra
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, Cauta dupa specific pentru prezenţa leziunilor. Teste de laborator de rutina includ hemoleucograma completa, biochimie profil, şi analiza urinei.
Rezultate obţinute conta sânge poate dezvălui trombocitopenie, o boală de sânge, care este una dintre cauzele cele mai importante dintre aceste condiţii hemoragica. Acest lucru se datorează faptului că trombocitele sunt celule esenţiale pentru coagularea sângelui normale, şi o scădere semnificativă a numărului de trombocite poate duce la hemoragii pe tot corpul. Pentru a evalua sistemul de coagulare a sangelui, medicul veterinar va măsura timpul necesar pentru sângele câinelui să coaguleze. Un timp de coagulare prelungit va mandat de investigaţii suplimentare. Probele de măduvă osoasă sunt, de asemenea, luate pentru a evalua funcţiile măduvei osoase şi a bolilor.
Biochimie profil, între timp, poate indica boli hepatice sau renale, în funcţie de boala de bază. Şi analiza de urina poate identifica boli mediate imun asociate cu hematurie şi proteinurie.
Alte teste de laborator includ razele X şi ultrasunete. Abdominala raze X pentru a evalua dimensiunea ficatului şi rinichilor şi cu ultrasunete pentru a identifica complicatii abdominale în alte organe.
Tratament
Nici un tratament specific este disponibil pentru peteşii, echimoză, sau vânătaie; aceasta depinde exclusiv cu privire la cauza care stau la baza. Totuşi, în cazuri severe, cainele poate fi necesar să fie internat în spital, în cazul în care el va fi hidratat şi, eventual, o dat sânge sau transfuzia de masă trombocitară pentru a depăşi criza.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sângerare sub piele de câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates