Saturday, 21 Apr 18, 07.38.43

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ochiul orb liniştit la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ochiul orb liniştit la câini
Ochiul orb liniştit la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.47.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Ochiul orb liniştit este pierderea vederii la unul sau ambii ochi, fără injecţie vasculare oculare sau alte semne aparente de inflamarea ochilor. Acest lucru poate apărea ca urmare a anomaliilor în detectarea imaginii retiniene, retiniană focalizare, nervului optic de transport, sau pur si simplu incapacitatea sistemului nervos central de a interpreta corect imaginile.
Simptome si tipuri de
Deoarece Eye Blind linişte afectează în mod direct viziunea cainelui, se poate afişa mai multe semne, inclusiv:
Clumsy comportament (g, bumping în obiecte, declanşare, Falling)
Scăderea sau ameninţare răspuns absent (eu, nu clipeşte atunci când o mână este fluturat spre ochii)
Depreciate vizual răspunsuri introducerea (g, extinde labe incorect atunci când încearcă să abordeze o suprafaţă din apropiere)
În plus,, aceste probleme pot deveni mai exagerat atunci când câinele este în afara pe timp de noapte.
Cauze
Există mai multe cauze pentru Eye Blind Quiet, cum ar fi cataracta, central de leziuni ale sistemului nervos, şi a cristalinului’ incapacitatea de a se concentra în mod corect. Alte cauze comune includ:
Tulburări retiniana:
Sudden sindromul dobândite retinei degenerare (Sarda)
Shrinking de la nivelul retinei (progresivă a retinei atrofie)
Separarea garnitură ochiului interior (dezlipire de retină)
Ivermectin toxicitate
Optic probleme datorate nervilor:
Inflamaţie
Rac
Trauma
Subdezvoltare
Plumb Toxicitatea
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui şi debutul şi natura simptomelor la veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet (inclusiv un examen opthalmoscopic) precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, complet de sânge conta (CBC) pentru a exclude cauze sistemice potenţiale ale bolii.
In timpul examinarii oftalmologice un penlight vor fi utilizate pentru a exclude cauze sistemice potenţiale ale bolii, cum ar fi cataracta sau dezlipirea de retină. (În caz de dezlipire de retina, tensiunii arteriale sistemice este adesea crescut.) Oftalmoscopia, între timp, pot dezvălui atrofia progresivă a retinei sau a nervului optic boală.
În cazul în care examenul oftalmice dezvăluie nimic neregulate, ea mai poate sugera brusc sindromul dobândite degenerescenţă retiniană (Sarda), retrobulbar optic neuritis (inflamaţie a nervului optic, după ce iese din ochi spre creier), sistemului nervos central sau o (CNS) rănire. În cazul în care diagnosticul este încă în dubii, electroretinography — care măsoară răspunsurile electrice de celule fotoreceptoare de la nivelul retinei — face posibil să se diferenţieze retinei de la nivelul nervului optic sau boală CNS. Ultrasunete oculare şi CT (tomografie computerizata) şi RMN (imagistica prin rezonanta magnetica) scanează sunt, de asemenea, foarte utile pentru a vizualiza şi a diagnostica leziunile orbitale sau CNS.
Tratament
Medicul veterinar va încerca să localizeze bolii şi se vor referi deseori vă la un oftalmolog veterinar. Din păcate, nu există nici un tratament eficient pentru Eye Blind Quiet introdusă de către SARDS, progresivă a retinei atrofie, nervului optic atrofie, sau hipoplazia nervului optic. Totuşi, cataractă, Lentilele luxated, şi unele forme de dezlipire de retina pot fi tratate chirurgical.
În plus,, câini cu dezlipire de retina ar trebui să aibă exercitarea lor sever restricţionat până la nivelul retinei este ferm fixa la loc. Aceşti pacienţi ar trebui să fie, de asemenea, trecut la o dieta caloriilor-restricted pentru a preveni obezitatea, care ar putea apărea ca urmare a activităţii reduse.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ochiul orb liniştit la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates