Friday, 22 Jun 18, 17.26.07

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inflamaţia vezicii urinare cu polipi la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţia vezicii urinare cu polipi la câini
Inflamaţia vezicii urinare cu polipi la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.50.07 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cistita polipoide la câini
Polipoide cistita este o condiţie marcată de o vezica urinara cronic inflamate şi / sau infectate. Această boală se caracterizează prin polipoide (rotund şi cărnos) proeminenţe împrăştiate pe suprafaţa a vezicii urinare. Aceste proeminenţe poate duce la ulcer în mucoasa vezicii urinare, care vor rezulta în sânge ocazionale în urină.
Simptome si tipuri de
Bloody urină
Frecvente Urinare
Dificultate urinat
Obstrucţie uretral de polipi (animale de companie se opreşte urinat şi devine foarte bolnav)
Lipsa poftei de mancare - nu mânca sau bea
Recurente infecţii ale tractului urinar
Cauze
Câinii care suferă de infecţii cronice ale tractului urinar, sau pietre vezicii urinare, sunt cel mai mare risc de dezvoltare a cistita polipoide.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii animalului tau de companie care a condus la debutul simptomelor.
Cystoscopy (a intra în vezica cu un aparat de fotografiat mici), de cystotomy (intervenţie chirurgicală pentru a deschide vezica urinara) este esenţială pentru obţinerea unui diagnostic de cistită polipoide. Cystotomy sau cystoscopy vor apărea sângeros, leziuni polipoide pe suprafata vezicii urinare, care nu pot fi diferenţiate de la vizual carcinom cu celule de tranziţie (TCC), o formă de cancer grave ale vezicii urinare. O biopsie (îndepărtarea ţesutului pentru examinare) de polipi va trebui să fie efectuate pentru diferenţiere, şi vor fi obţinute în timpul procedurii de cystoscopic.
O mostra de urina din vezica urinara va trebui, de asemenea, să fie cultivate, şi vor fi îndepărtate prin cateterism steril, sau la momentul de cystoscopy. O altă procedură, care pot fi folosite pentru a trage urina din vezica urinara este cistocenteza, care foloseste un ac pentru a efectua sarcina, dar aceasta nu va fi folosit cu excepţia cazului în TCC a fost exclus.
Dublu-contrast cystography, şi pozitive contrast cystography (ambele metode folosesc injectarea de un colorant care afişează pe x-ray de examinare), sunt cele mai bune metode pentru examinarea vizual interiorul vezicii urinare. Această metodă poate pune în evidenţă mase neregulate poliploide in vezica urinara, şi / sau peretele vezicii ingrosat. Imagistica cu ultrasunete poate fi, de asemenea, utilizate în acest scop, şi pot prezenta leziuni polipoide / mass-cum ar fi de-a lungul mucoasei vezicii.
Tratament
Tratamentul va implica indepartarea de polipi, fie prin introducerea vezicii urinare prin tractul urinar (cystoscopy), sau chirurgical prin deschiderea vezicii urinare (cystotomy). Polipi pot fi eliminate în mod individual, utilizând una dintre aceste metode. Indepartarea partiala chirurgicala a vezicii urinare pot fi necesare pentru a elimina zona afectată a vezicii urinare, şi tratament în continuare a cauzei pentru care stau la baza inflamatia cronica poate preveni reapariţia polipi. Dacă o infecţie a tractului urinar are loc în acelaşi timp, această condiţie vor fi rezolvate, de asemenea, cu antibiotice, care va fi prescris bazează pe o cultură de urină şi ţesuturi polip. Antibioticele ar trebui să fie administrat timp de cel puţin patru până la şase săptămâni.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţia vezicii urinare cu polipi la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates