Saturday, 23 Jun 18, 21.34.34

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Melena şi Câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Melena şi Câini
Melena şi Câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.50.54 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Negru, fecalele datorită prezenţei de sânge la câini zăbovi
Melena şi Câini
Termenul melena este folosit pentru a descrie un negru, zăbovi fecale care figurează, care apare ca urmare a prezenţei de sânge digerate în intestine, sau la sângerare internă, care a trecut în intestin.
Melena este de obicei văzută din cauza sângerare în partea superioară a tractului gastro-intestinal. Acesta a fost, de asemenea observate la câini după ce au ingerat o cantitate suficientă de sânge din cavitatea bucală sau ale tractului respirator. Aceasta nu este o boală în sine, ci un simptom al unor boli care stau la baza alte. Culoare inchisa de sânge se datorează oxidarea fierului din hemoglobina (care transportă oxigenul pigmentul de celule roşii din sânge) cum se trece prin intestinul subtire si colon.
Simptome si tipuri de
Aceste simptome se referă la cauza care stau la baza şi locaţia de sângerare.
La pacienţii cu sângerări gastro-intestinale:
Voma care conţin sânge
Lipsa poftei de mâncare
Scădere în greutate
Slăbiciune
Pale mucoaselor
Anemie
La pacienţii cu sângerări la nivelul tractului respirator:
Nasului sângera
Strănut
Tuse cu sânge
Pale mucoaselor
Anemie
Slăbiciune
Respiraţie dificilă
La pacienţii cu tulburări de coagulare sânge anormale
Nasului sângera
Sânge în urină
Sânge în ochi (hyphema)
Anemie
Pale mucoaselor
Slăbiciune
Cauze
Ulcer în sistemul gastro-intestinal
Tumorile de esofag sau stomac
Infecţii
Corp străin în sistemul gastro-intestinal
Tulburări care implică inflamaţie a sistemului intestinal
Insuficienţă renală
medicamente toxicitate (g, medicamente anticoagulante )
Dieta care conţin alimente proaspete
Pneumonie
Trauma
Tulburări care implică coagularea anormala a sangelui
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar în cazul în care sângele este originar din. După ce a luat o istorie completă, medicul veterinar animalului tau de companie va efectua un examen fizic complet. Testele standard de laborator includ o hemogramă completă (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei. Rezultatele acestor teste va depinde de cauza care stau la baza problemei.
Testele de sange pot dezvălui mai mici cu anemie (microcitară) şi mai palid decât în ​​mod normal (hipocroma) celule roşii din sânge. În cazurile cu pierderea de sânge cronică anemia este de obicei nonregenerative, ceea ce înseamnă că măduva osoasă nu răspunde într-un mod obişnuit de a solicita organismului a crescut de celule roşii din sânge. În cazurile acute anemia este cea mai mare parte de regenerare, ca măduva osoasă în mod normal, răspunde la cerinţele organismului a crescut prin furnizarea de noi celule rosii din sange.
Alte anomalii pot include o scădere a numărului de trombocite (celulele responsabile de coagularea sangelui), un număr crescut de un tip de globule albe numite neutrofile (neutrofilie), şi o scădere a numărului de ambele celule roşii din sânge şi celulele albe din sange. Un profil de biochimie poate dezvalui modificări referitoare la un alt stat bolnav decât cauzele intestinale de melena, inclusiv cele ale rinichilor si ficatului. Sumar de urina poate releva sânge în urină, care este frecvent întâlnită la pacienţii cu defecte de coagulare a sângelui.
Abdominală razele X vor fi luate pentru a căuta orice maselor, corpuri straine care ar fi putut fi înghiţite, şi anomalii în mărimea şi forma de rinichi şi / sau hepatice. Toracic (piept) Razele X va ajuta la identificarea leziuni ale plamanilor si esofagului, de asemenea, o cauza relativ comuna care stau la baza pentru melenă.
Ultrasunetele sunt, de asemenea, utilizate pentru imagistica interne, şi se vor întoarce de multe ori mai multe fotografii detaliate ale cavitatii abdominale si tractul gastro-intestinal. Ultrasunete poate revela mase, boli hepatice, inflamaţie a pancreasului, sau boli de rinichi. Un alt instrument de diagnosticare care medicul veterinar dvs. este probabil să utilizaţi este un endoscop, un tub flexibil care este filetate jos in stomac prin esofag pentru vizualizarea directa a maselor şi / sau ulcere în esofag, stomac, şi / sau a intestinelor. Endoscopie, de asemenea, ajută la prelevarea de eşantioane pentru analiză biopsie de ţesuturi şi de a scoate corp strain, dacă există un prezent.
Tratament
Scopul major al terapiei este de a trata boala de bază, boli, inclusiv de rinichi, ficat, şi plămânii. Un tratament de succes ar trebui să rezolve problema în cele din urmă de melena. Terapia cu fluide se va acorda pentru a inlocui fluidele deficit în organism, şi la unii pacienţi cu pierderi de sânge şi anemie severă, o transfuzie de sange integral poate fi necesară. Pacienţii care prezintă vărsături continuă, va avea nevoie de medicatie, atât pentru a controla vărsături şi să le permită să fie în măsură să deţină lor alimentare suficient de lung pentru ca acesta să digere. În cazurile severe de ulcere sau tumora(cu) în tractul gastro-intestinal, intervenţie chirurgicală poate fi necesară.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Melena şi Câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates