Tuesday, 19 Jun 18, 04.43.22

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Obstructia canalelor biliare la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Obstructia canalelor biliare la câini
Obstructia canalelor biliare la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.54.35 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Colestază la câini
Chiar, un amar, mari de lichide alcaline, care este secretata de ficat, serveşte funcţii importante în digestie şi eliminarea deşeurilor de organismul. După ce bila a fost format în ficat, acesta este trecut în vezicii biliare, unde este ţinut până la produsele alimentare este digerata. Acesta este apoi eliberat in intestinul subtire, atât pentru a ajuta la digestia mancarii si la emulsifierea alimentar, astfel încât să poată fi utilizate în mod corespunzător de către organismul, sau efectuate ale corpului ca deşeuri.
Colestaza este un termen utilizat pentru a indica o afectiune in care obstrucţie de duct biliar împiedică fluxul normal al bilei din ficat la duoden (o parte a intestinului subtire). Colestaza pot apărea ca urmare a numărului de boli care stau la baza, boli, inclusiv ale ficatului, vezicii biliare, sau pancreasului.
Schnauzer miniatura si caini ciobanesti Shetland sunt predispuşi la pancreatita (inflamaţie a pancreasului) şi sunt accidental un risc mai mare de a dezvolta colestază. Acesta este de obicei observată la câinii de vârstă mijlocie şi mai mari, dar altfel, Acestea pot fi găsite la câini, atât masculi şi femele.
Simptome si tipuri de
Simptomele variază în funcţie de boala de bază, care este responsabil pentru această condiţie. În urma sunt câteva dintre simptomele legate de această boală:
Progresivă oboseală
Icter
Polifagie (foamea excesivă şi consumul de alimente)
Sângerări Tulburări
Scădere în greutate
Pale scaune colorate
Orange Urina
Cauze
Această problemă poate fi asociată cu o serie de boli. În urma sunt câteva dintre cauzele care pot duce la colestază:
Colelitiază (Pietre în vezicii biliare / calculilor biliari)
Neoplazia - creşterea anormală a ţesutului, pot fi benigne sau maligne
Pancreatita (inflamaţie a pancreasului)
Parazitare infestare
Blunt trauma
Reacţie adversă după intervenţii chirurgicale abdominale
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, cum ar fi traumatisme la nivelul corpului. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt cauzează simptome secundare.
Teste de laborator vor include teste complete de sânge, Biochimie şi panou, şi analiza urinei. Aceste teste vor descoperi anomalii legate de boala de bază, dacă există un, precum şi anomalii, care sunt cauzate de obstructia canalelor biliare în sine.
Unii pacienţi arată anemie şi anomalii legate de obstrucţie. Nivelurile de deşeuri găsite în sânge va fi indicativ, cum ar fi niveluri ridicate ale bilirubinei în sânge. Bilirubina este o componentă care se aruncă de bilă şi fluide de sânge; un pigment rosiatic colorate care se desprinde din celulele roşii din sânge, deoarece se degradează. În condiţii normale, bilirubina este secretat prin bilă şi eliminat din organism ca deşeuri, da fecale culoarea caracteristică. Din cauza obstrucţiei canalului biliar, prea mult bilirubina poate rămâne în sânge, în cele din urmă duce la o stare de icter. Tipic, urinalyses va arata, de asemenea concentraţii mari de bilirubina din probele de urină şi fecale va fi deschis la culoare.
Valorilor serice ale enzimelor hepatice pot fi crescute doi porumbei afectare a ficatului, Tulburări hemoragice şi sunt comune cu boli de ficat, precum şi.
Orice sânge care se ia vor fi evaluate prin evaluări de laborator ale cainelui tau. Abdominale x-ray si imagistica cu ultrasunete pot fi folosite pentru a examina interiorul ficatului, pancreas, şi o vezică. În unele cazuri,, teste de laborator în cazul în care şi alte tehnici nu sunt de folos pentru diagnostic, explorare intervenţie chirurgicală poate fi utilizat pentru diagnosticarea. Intervenţii chirurgicale de diagnosticare poartă, de asemenea, avantajul de a corecta problema în acelaşi timp, în cazul în care se constată în cursul a descoperi problemele de bază.
Daca cainele tau este dovedit a fi suferă de o formă de neoplazie, o crestere anormala de tesut care afectează capacitatea de funcţionare a canalului biliar, veterinarul tau va avea nevoie pentru a determina daca tumora este benigne sau canceroase. Continuarea tratamentului va depinde de faptul că rezultatul.
Tratament
Tratamentul este foarte variabilă şi individual, în funcţie de cauza care stau la baza si severitatea bolii în cainele tau. Daca cainele tau este deshidratat va fi dat terapia cu fluide, împreună cu terapia de sustinere. În cazurile cu tulburări de sângerare din cauza boli de ficat, cauza de sângerare trebuie să fie abordate înainte de intervenţia chirurgicală poate fi efectuată. Parenteral (prin injectare) antibiotice va fi administrat pre-chirurgie să se ocupe de orice infecţii, care sunt prezente. Abordări de tratament includ tratament medical, chirurgie, sau ambele.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Obstructia canalelor biliare la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates