Tuesday, 19 Jun 18, 08.45.42

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer de duct biliar la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer de duct biliar la câini
Cancer de duct biliar la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.55.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cancer Cholangiocellular la câini
Carcinom de duct biliar este un cancer malign, care de obicei apare din epithelia, garnitură de celulare hepatice (ficat) Conductele de chiar. Acest tip de cancer apare mai des în canalelor biliare intrahepatice (în cadrul ficat) mai degrabă decât în ​​conductele biliare extrahepatice (în afara ficatului). La câini, ele sunt mai susceptibile de a fi găsit în lobul stâng al ficatului. Complicatiile acestei boli includ un esec al bilei pentru a trece prin canalelor biliare din cauza la masa care este blocarea canalului.
Carcinoame de duct biliar sunt agresive, cu metastaze care apar în 67 a 88 la suta de caini afectate şi ele sunt dificil de a elimina complet prin mijloace chirurgicale. Carcinoame duct biliar frecvent metastaze la plamani, ganglionilor limfatici de ficat, şi peritoneu (abdominale căptuşeală).
Datorita tendintei carcinom de a metastaze pe scară largă, se poate răspândi, de asemenea, la ganglionii limfatici regionali alte, cum ar fi diafragma (peretele subţire muscular împărţirea cavitatea toracică din cavitatea abdominala), intestine tratate, pancreas, haldele, rinichi, vezicii urinare, şi os. Acest lucru este clasificat ca o formă deosebit de maligne de cancer, prin urmare, animale cu această boală, de obicei, au un păzit de prognostic.
Acesta este al doilea tip cele mai comune de cancer la ficat care se găseşte să afecteze câini. În timp ce incidenţa acesteia nu pare a fi legate de rasa, acesta a fost găsit pentru a fi mai frecvente la câini de sex feminin, şi la câini, care sunt de zece ani sau mai mari.
Simptome si tipuri de
De multe ori, câini cu cancer de duct biliar va avea un abdomen rotund sau umflat, care poate fi cauza unei mărirea ficatului sau de lichid în abdomen. Alte simptome comune asociate cu boala includ:
Lipsa poftei de mâncare
Lipsa de energie
Excesul de nevoia de a urina şi băuturi
Vărsături
Galben-pielii şi / sau a albului ochilor galben (ca urmare a disfunctie bilă)
Cauze
Posibil ca urmare a infestărilor parazitare
Ceea ce priveşte suspecte de expunerea la agenţi cancerigeni de mediu
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul de simptome care vă oferă, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie (g, expunerea la toxine). În urma examenului iniţial, medicul veterinar va pentru un profil de sânge chimic, complet de sânge conta, sumar de urina si un panou de electrolit. Din aceste medicul veterinar va verifica pentru enzimelor hepatice, confirmarea de care este indica un ficat inflamat sau deteriorate, care a varsat enzime in sange. Un test pentru α-fetoproteinei concentrare poate ajuta să confirme dacă boala este din cauza cancerului, şi un profil de coagulare vor fi ordonate pentru a testa dacă sângele cainelui este coagulare în mod corespunzător.
Raze X pentru a vizualiza abdomen şi ficat vor fi luate pentru a localiza carcinom. O ecografie abdominala va fi, de asemenea, necesare pentru a respecta textura şi dimensiunile ficatului şi a organelor abdominale incadrand. În cazul în care medicul veterinar suspecţi de cancer, plamanii va trebui să fie examinate cu ajutorul X-ray imagistica. Acest tip de cancer în cazul în care are o rata mare de metastaze, care afectează de obicei plămânii şi ganglionii limfatici.
În cazul în care cancerul este suspectat, va fi necesar pentru medicul veterinar pentru a efectua o biopsie hepatica pentru a se confirma. Proba poate fi de multe ori luate de aspiratie cu ac fin, dar în anumite circumstanţe, un medic poate nevoie de o mostra de tesut mai mare şi va avea nevoie pentru a efectua o intervenţie chirurgicală simplă să-l colecteze. Aceasta se poate face folosind un laparoscop, un instrument de diagnosticare tubular care este echipat cu un aparat de fotografiat şi de forceps de colectare a ţesutului, şi care este introdus printr-o incizie chirurgicala mica în cavitatea abdominală. Mostra de tesut vor fi apoi trimise pentru analize de laborator.
Asemănător, cazul in care cainele tau are lichid în abdomen sale, medicul veterinar va atrage unii a fi trimis la laborator pentru analize. În aşteptarea rezultatelor acestor teste, medicul veterinar va trata simptomele după cum este necesar.
Tratament
Chirurgie pentru a elimina cancer de ficat este tratamentul de alegere. Până la 75 la sută din ficat pot fi înlăturate dacă ţesutul hepatic rămasă este normală. Chimioterapia nu este, în general, indicat, deoarece nu a fost dovedit a fi un tratament de succes la câini. Chiar si cu interventii chirurgicale de succes şi puţin la nici metastaza pe tot corpul, Rămăşiţele prognostic.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer de duct biliar la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates