Tuesday, 24 Apr 18, 08.59.05

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Halitoze la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Halitoze la câini
Halitoze la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.56.38 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Halitoze la câini
Halitoza este termenul medical folosit pentru a descrie un miros ofensator care iese din gura, producătoare de respiratia urat mirositoare. O serie de cauze pot fi responsabili pentru această afecţiune, în special bolii parodontale, o boală care rezultă din bacteriile din gură. Bacteriile este, de asemenea, asociat cu placa şi cavităţi.
Rase mici rase de animale şi brachycephalic (caracterizate prin lor de scurt-nosed, plat cu care se confruntă Caracteristici; g, Pug, Boston Terrier, Pechinez) sunt cele mai predispuse la boli parodontale gură şi alte, în mare parte, deoarece dintii lor sunt aproape impreuna.
Simptome si tipuri de
În majoritatea cazurilor,, nu exista alte simptome in afara de un miros urat care emană de la gura. În cazul în care cauza a mirosului este o boală a gurii, alte simptome pot deveni evidente, inclusiv pawing la gura, incapacitatea de a manca (anorexie), Dinţii, şi salivare excesiva, care pot sau nu pot avea urme de sânge.
Cauze
O varietate de condiţii poate duce la halitosis, inclusiv tulburări metabolice cum ar fi diabetul zaharat (cunoscut sub numele de diabet zaharat de zahăr); probleme respiratorii, cum ar fi inflamarea nasului sau pasajele nazale (rinită); inflamaţii ale sinusurilor (sinuzita); şi probleme gastro-intestinale, cum ar fi extinderea a tubului esofagian, canalul principal care duce de la gat la stomac.
Alte cauze posibile de halitosis ar putea fi urmărite până la o traumă, cum ar fi cea a unui prejudiciu cablu electric. Virale, infecţii bacteriene sau fungice pot provoca mirosurile neplăcute să emită din interiorul corpului, şi problemele dietetice poate juca un rol în emisia de miros, precum şi. De exemplu, cazul în care câinele dumneavoastră a fost consumul de alimente ofensator, sau care prezintă un comportament este numit coprophagia, în cazul în care se mănâncă fecale, cainele tau va avea corelarea respiraţia urât.
Posibilităţi suplimentare sunt faringită, o inflamaţie a gâtului sau a faringelui, şi amigdalite, o inflamatie a amigdalelor. Prezenţa de cancer, sau prezenţa unor corpuri străine, de asemenea, poate duce la boli ale gurii si respiratia de însoţire rău. Dar, cauza cea mai notabilă a halitoza este o boală a gurii, cum ar fi boala parodontala, care se datorează acumularea plăcii bacteriene bacterii.
Diagnostic
Procedurile de diagnosticare pentru a evalua boala parodontala ca fiind cauza cea mai probabilă a halitosis includ raze X din interiorul gurii, şi o examinare a gurii pentru caracteristici cum ar fi mobilitatea dinţilor şi concentraţiile sulfurat.
Tratament
Odată ce cauza specifică a halitosis este cunoscut, diverse terapii pot fi utilizate pentru a aborda problema. În unele cazuri,, cauze multiple poate fi de vina. De exemplu, cainele tau poate avea boala parodontala, împreună cu care au un obiect străin prezente în gură. Tratamentul pentru starea depinde de cauza(cu).
Dacă boala parodontala este de vina, Tratamentul va include de curăţare şi lustruire a dintilor, sau extracţie de dinti, care au mai mare decât 50 pierderea la sută din os de sprijin şi ţesutul gingival din jurul lor. Unele medicamente pot contribui la reducerea mirosului, şi ajută la controlul bacteriilor care infecta gingiilor si a altor tesuturi orale, provocând respiratia urat mirositoare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Halitoze la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates