Friday, 22 Jun 18, 17.16.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infectie bacteriana a sanului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectie bacteriana a sanului la câini
Infectie bacteriana a sanului la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.57.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Mastita în Câini
Mastita este o infectie bacteriana de una sau mai multe în lactaţie (producătoare de lapte) glandele din sani. Acesta este adesea rezultatul unei infectii crescător, traumatisme la nivelul glandei alăptează, sau o infectie care a fost răspândit prin fluxul de sange.
Escherichia coli (E. coli), Staphylococci, şi β-hemolitic streptococi sunt unele dintre bacterii principale care se dovedesc a fi cel mai frecvent implicate. Este o infectie cu potential pune viaţa în pericol, în unele cazuri ducând la soc septic, efectul direct al glandelor mamare, cu implicarea sistemice.
Aceasta conditie afecteaza in principal căţelele postpartum, dar foarte rar apare in perioada de lactaţie căţele pseudopregnant prea.
Simptome si tipuri de
Pierderea poftei de mâncare
Letargie
Companii, umflat, fierbinte, şi dureroase ale glandelor mamare(cu) din care purulente (up-cum ar fi) sau lichid hemoragic poate fi exprimată
Neglijarea de pui (din cauza durerii atunci când încearcă să asistentă medicală)
Nerespectarea de pui pentru a prospera
Febră, deshidratare, şi şoc septic cu implicare sistemică
Abcesele sau gangrena a glandei(cu), daca este lasata netratata
Cauze
Crescator infecţie prin canale tetină
Trauma exercitată asupra glandelor mamare cu unghiile de la picioare un catelus sau dinţi
Slaba igienă
Infecţie sistemică originare alta parte a corpului
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Un profil complet de sânge este apoi de obicei, recomandată, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina.
În cazul în care este prezent, laptele este în mod normal, uşor mai acide decât ser este; poate avea, de asemenea, alcalinitate crescut cu infecţie. Neutrofilele, macrofage, şi alte celule mononucleare pot fi observate în mod normal, în număr mare în lapte obişnuit; totuşi, prezenţa unui număr mare de bacterii liber şi de neutrofile degenerative sunt notate cu prezenţa bolii septice.
Între timp, în cazul în care există este prezent cancerul de sân în, glandele afectate nu vor produce lapte. Diferenţierea între starea maligne şi benigne se va realiza cu o examinare şi cultură a laptelui mamei.
Tratament
În cazul în care infecţia la sân nu este prea sever, catei cainelui tau poate fi permis să-şi continue care alăptează (Aceasta este opţiunea ideală, cum este mai bine pentru sănătatea mamei, cât si catei), cu excepţia cazului în glandele conţin ţesut mort, sau pentru că mama este bolnavă de vedere sistemic şi nu este sigur pentru ei sau pui la asistenta medicala. În aceste cazuri,, cainele va fi admis într-un spital până când ea este stabilă.
Veterinarul tau te va precauţie să acorde o atenţie deosebită la antibioticele care sunt folosite, orice reacţie cainele sau puii ei ar putea avea la medicamente, şi creştere în greutate continuă a celor mici. În caz de deshidratare sau sepsis, terapia cu fluide intravenoase vor fi ordonate pentru a corecta dezechilibrele electrolitice şi hipoglicemie. Shock este, de asemenea, o posibilitate, care vor fi tratate ca atare.
De multe ori, veterinari recomanda pe care le aplicaţi comprese calde şi laptele glandei afectate(cu) de mai multe ori pe zi pentru a mentine conductele de lapte clar. Aplicarea de frunze de varză împachetări la glandele afectat poate viteză rezoluţie de umflare şi de a ajuta aduce confort pentru cainele tau. Glande sau abces cangrenat, pe de altă parte,, va necesita indepartarea chirurgicala.
Prevenirea
În plus faţă de menţinerea în zona de locuit curate, de ras parul din jurul glandelor mamare pot preveni reinfectarea. Tăiere unghiile de pui pentru a preveni zgârierea pielii mamei şi de a face sigur că toate glandele mamare sunt folosite pentru mame poate reduce, de asemenea, riscul de infecţie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectie bacteriana a sanului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates