Tuesday, 19 Jun 18, 08.43.01

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie bacteriană (Piodermite) a pielii la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Piodermite) a pielii la câini
Infecţie bacteriană (Piodermite) a pielii la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.59.24 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Piodermite la câini
Când pielea unui caine este taiat sau ranit, există un risc crescut de infecţie. Piodermite se refera la o infectie bacteriana a pielii, care este foarte frecvente la câini. Leziunile şi pustule (inflameaza puroi-umplut umflarea) pe piele, şi, în unele cazuri, pierderea parului parţială, caracterizează de multe ori de infecţie. Tratamentul este de obicei dat pe o baza in ambulatoriu si prognosticul este bun.
Condiţia descris în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să învăţaţi cum piodermite afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Mâncărime
Pustule
Cruste de piele
Mic, Leziuni ridicate
Pierderea părului (alopecie)
Descărcarea de gestiune uscate în zona afectată
Infecţia poate apărea cu privire la straturile superficiale ale pielii câinelui, sau dacă există o rană adâncă, în falduri interioară a pielii. Infecţie din urmă este menţionată ca piodermite profunde.
Cauze
În timp ce această infecţie bacteriană poate apărea în orice rasa, Exista cateva tipuri care sunt predispuşi să dezvolte piodermite, inclusiv:
Ciobanestii germani cu semipalton
Rase cu pliurile cutanate
Rase cu bătături de presiune
Câini cu intermedius Staphlococcus
Cainii au un risc mai mare de a dezvolta o infectie atunci când acestea au o infectie fungica sau a unei boli endocrine, cum ar fi hipertiroidismul, sau care au alergii la purici, ingredientelor alimentare, sau paraziti, cum ar fi Demodex.
Diagnostic
În majoritatea cazurilor,, condiţie vor fi examinate pe o bază superficială şi tratate în consecinţă. În cazul în care piodermite pare să fie mai adanc in piele cainelui, piele pilitură, biopsii piele, şi o examinare de celule bacteriene (unge) pot fi efectuate pentru a vedea dacă starea este un rezultat de o condiţie care stau la baza medicale mai serioase.
Tratament
Infecţie de obicei răspunde favorabil la tratament medical. Tratamentul este, în general, realizat pe o baza ambulatoriu şi vor implica externe (de actualitate) medicamente, precum şi antibiotice pentru infectarea.
O schema de tratament cu antibiotice este, în general prescris pentru mai mult de o lună pentru a se asigura ca infectia este eliminata din întregul sistem al cainelui, care ar trebui să reducă, de asemenea, incidenţa reapariţiei.
Prevenirea
Scăldat de rutină a răni a animalului în peroxidul de benzoil sau sampoanele alte medicamente poate reduce incidenţa infecţiei iniţial, şi va contribui după pentru a preveni repetarea.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Piodermite) a pielii la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates