Thursday, 26 Apr 18, 19.21.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie bacteriană (Pielonefrita) a rinichilor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Pielonefrita) a rinichilor la câini
Infecţie bacteriană (Pielonefrita) a rinichilor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.00.00 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pielonefrita la câini
Pielonefrita este o infectie bacteriana a pelvisului renal, partea pâlnie-ca a ureterului în rinichi cainelui.
În mod normal, în cazul în care are loc pielonefrite, aceasta se datorează o depreciere a de apărare al câinelui: Ureterali circulaţie, alimentarea cu sânge a rinichilor, sau supape clapeta gasit intre rinichi si uretere.
Pielonefrita se poate dezvolta, de asemenea, din cauza pietre la rinichi sau atunci când microbi urca în sus, răspândire a unei infecţii ale tractului urinar inferior a tractului urinar superior. Blocarea unui rinichi infectate sau ureter poate duce la complicatii mult mai grave: Sepsis, o infectie bacteriana a sangelui; sau urosepsis, o infecţie a sângelui care rezultă din urină descompus fiind forţaţi in sange.
Condiţia descris în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să învăţaţi cum pielonefritei afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Febră
Dificultate urinat
Sânge în urină
Fault-mirositor urină
Decolorate urină
Frecvente sete (polidipsie)
Poliurie (urinare frecventă)
Abdominale sau mai mici dureri de spate
Cauze
Escherichia coli şi Staphylococcus spp.. sunt cele mai frecvente cauze bacteriene pentru infecţie. Alte bacterii care pot conduce la pielonefrita includă Proteus, Streptococcus, Klebsiella, Enterobacter, şi Pseudomonas spp.., care infecteaza de obicei la nivelul tractului urinar inferior, dar care poate urca în pisicii tractului urinar superior.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit.
Cazul în care câinele dumneavoastră are o infecţie de tract urinar inferior deja, acest extrem de aceasta predispune la pielonefrite. Medicul vostru veterinar poate efectua o ecografie, sau un X-ray ale tractului urinar (excretor urografie) să diferenţieze între o infectie de tract urinar inferior şi pielonefrită.
Diagnosticul definitiv necesită culturi urină obţinute din pelvis renal (pâlnie-ca parte a ureterului în rinichi) sau parenchimul, sau, în ultimă instanţă,, histopatologice de la o biopsie renală.
O probă de lichid din pelvis renal, folosind o procedura numita pyelocentesis, poate fi, de asemenea, efectuate prin piele (percutanat) utilizând ghidaj ecografic, sau în timpul interventii chirurgicale exploratorii. O probă de cultură s-ar putea fi, de asemenea, obţinute de la pelvis renal. Daca cainele are pietre la rinichi, o incizie în rinichi cainelui (şi nephrotomy) va fi necesar pentru a obtine un eşantion de minerale.
Tratament
Antibioticele pot fi prescrise iniţial, şi vor fi schimbate, dacă este necesar, în funcţie de rezultatele culturii urina cainelui si sensibilitate profil. Chirurgia ar trebui să fie luate în considerare cazul in care cainele tau are pielonefrita la nivelul tractului urinar superior, sau în cazul în care la nivelul tractului urinar este obstrucţionată.
Dacă sunt prezente pietre la rinichi, intervenţie chirurgicală ar trebui să fie efectuate pentru a le elimina, excepţia cazului în care medicul veterinar constată că pietrele pot fi eliminate prin dizolvarea-le printr-o schimbare dieta (aceasta funcţionează doar pentru pietre la rinichi struvitice), sau prin utilizarea val de terapia de şoc la fragmentul ei şi să le permită să treacă de la corpul animalului.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Pielonefrita) a rinichilor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates