Saturday, 23 Jun 18, 02.20.44

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie bacteriană (Nocardiază) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Nocardiază) la câini
Infecţie bacteriană (Nocardiază) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.00.29 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Nocardiază la câini
Nocardiază este o boală infecţioasă care afectează mai puţin frecvente mai multe sisteme de corp, inclusiv respiratorii, musculo-scheletice, şi a sistemelor nervos. Atat cainii cat si pisicile pot deveni expuse la infecţioase, saphrophytic organism, care se hrăneşte din materie moartă sau în descompunere în sol. Tipic, expunerea are loc fie prin răni deschise sau prin inhalare.
Simptome si tipuri de
Simptomele de nocardiază depind în mare măsură pe site-ul de infecţie. Dacă, de exemplu, apare în cavitatea pleurală organism, care include plămânii şi membranelor care inconjoara, Simptomele pot include emaciere, febră, şi enervant, respiraţie greoaie (dispnee). Dacă este o infectie a pielii, Simptomele pot include prezenţa cronice non-vindecarea ranilor si, daca este lasata netratata, ganglionilor limfatici drenaj. În cazul în care infecţia nu este localizat într-o anumită zonă a corpului, simptomele pot include febră, scădere în greutate, letargic şi comportament. De asemenea, cunoscut sub numele de nocardiază difuzate, această formă de nocardiază este cel mai frecvent la câini tineri.
Cauze
Organismul infecţioase se găseşte în sol şi poate intra corpul câinelui prin rani deschise sau prin tractul respirator, atunci când se inhalează. Nocardia asteroides este specia cea mai comune care afecteaza caini. Totuşi, ele pot fi, de asemenea, sensibile la Proactinomyces spp.., dar este foarte rar.
În plus,, câinii cu sistemul imunitar compromis sau cei care suferă de boli autoimune creşte probabilitatea de acest tip de infecţie Nocardia.
Diagnostic
Medicul veterinar va analiza celulele de la nivelul toracelui sau abdomenului cainelui de a identifica organismului cauzali. Alte proceduri de diagnostic, cum ar fi razele X şi analiza urinei, sunt angajaţi pentru a exclude alte cauze posibile, inclusiv infecţii micotice şi tumori.
Tratament
Tratamentul pentru nocardiază este în mare măsură depinde de site-ul de infecţie şi simptome ulterioare. Dacă efuziune pleurală se poate observa, spitalizare vor fi necesare pentru a preveni deshidratarea. Drenaj chirurgical de fluid poate fi chiar necesare. Altfel, pe termen lung tratamentului cu antibiotice este vitală pentru lupta impotriva infectiei.
Prevenirea
Curăţenia generală şi dezinfectarea frecventă a rănile cainelui sau bucăţi ar putea ajuta la prevenirea acestui tip de infecţie, mai ales daca cainele tau are un sistem imunitar slăbit.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Nocardiază) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates