Friday, 27 Apr 18, 10.46.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie bacteriană (Mycoplasma, Ureaplasma, Acoleplasma) - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Mycoplasma, Ureaplasma, Acoleplasma)
Infecţie bacteriană (Mycoplasma, Ureaplasma, Acoleplasma)
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.01.27 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Micoplasmozei la câini
Micoplasmoză este numele medicală generală, dat la o boală cauzată de orice una dintre cele trei agenţi infecţioşi: Mycoplasma, T-Mycoplasma sau Ureaplasma, şi acholeplasma. Fiecare dintre aceste medicamente este un microorganism anaerob bacteriene parazitare. Ele sunt capabil de a trai în creştere şi chiar şi fără prezenţa oxigenului (anaerob), şi sunt capabili de a produce de sine.
Lipsa Mycoplasma peretelui unei celule adevărat, făcându-le capabile de asumare o varietate de forme, şi capabile de răspândire în diferite sisteme de pe tot corpul, din tractul respirator, în cazul în care acestea pot provoca pneumonie, pentru tractul urinar, în cazul în care ele pot conduce la diferite forme de condiţii bolnave. Aceste bacterii sunt considerate a fi cele mai mici organisme capabile de creştere independent, şi acestea rămân omniprezente în natură; ele se regăsesc în aproape orice mediu, provoacă boli nu numai la animale, dar, de asemenea, în oameni, PLANTE, şi insecte.
Simptome si tipuri de
Simptomele de micoplasmoză include inflamaţia simultană a mai multor articulaţii (cunoscut sub numele de poliartrita), cum ar fi genunchi, glezne, şolduri, sau umeri. Pe termen lung şchiopătat, dificultate în mişcare, febră, şi semne generale de disconfort sunt câteva dintre semnele tipice. Alte semne pot include cruciş sau spasmodic intermitent, lichid-acumularea în ochi, ochii inrositi, Descărcarea de gestiune de la ochi, sau conjunctivită, o afectiune in care tesutul umed a ochiului se inflameaza. Simptomele respiratorii sunt de obicei uşoare, cu strănut fiind principalul motiv.
La câini, semne suplimentare referitoare la site-ul de infectie pot include infecţii în sistemul respirator, sau infecţii urinare şi ale tractului genital. Uretrită, vaginită, prostatita, nefrită, şi cistita sunt unele dintre condiţiile care pot fi prezente. Din cauza apropierii genital la sistemul de reproducere a acestui parazit bacteriene, infertilitatea este o constatare comună, împreună cu sarcini, care va abandona sau de a produce nou-născuţi slab, duce la nasterea unui copil mort, moartea timpurie a nou-născuţilor, sau deces în timp ce în embrion.
Cauze
Micoplasmoză este cauzat de expunerea la un număr de bacterii banale care pot fi găsite în întreaga mediului. Unele tipuri de bacterii care duc la micoplasmoză la câini includ M. canis, M. spumans, şi M. maculosum.
Factorii care pot creşte riscul de micoplasmoză în curs de dezvoltare include o tulburare imunodeficienţei care împiedică sistemul imunitar să funcţioneze corespunzător, precum şi alte probleme care pot afecta sistemul imunitar, cum ar fi tumori.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Un profil complet de sânge va fi, de asemenea, efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina.
Există diferite proceduri de diagnostic care ar putea fi întreprinse în cazul în care simptomele sunt prezente de micoplasmozei. O analiză a lichidului secretat în prostată poate dezvălui dacă culturi bacteriene normale sunt prezente. Prezenţa micoplasmoză va fi în acelaşi timp cu celule inflamatorii. Dacă se suspectează poliartrită, o analiză a lichidului sinovial, lichidul găsit în cavităţile de articulaţii anumitor (g, genunchi, umeri), pot fi utile. Nivelurile crescute de neutrofile nondegenerative, un tip de celule albe din sânge, sunt de obicei găsite în acest caz,.
Tratament
Micoplasmoză este tratată pe o baza in ambulatoriu, ceea ce înseamnă că nu are nevoie de spitalizare si pot fi tratate la domiciliu. În funcţie de severitatea şi localizarea condiţiei, antibiotice pot fi prescrise pentru a aborda infecţia.
Prevenirea
Nu sunt cunoscute vaccinuri disponibile pentru a preveni infectia cu bacterii care provoacă micoplasmozei, Astfel, există puţine care poate fi făcut pentru a preveni infecţia. Bacteriile care cauzează micoplasmoză poate fi ucis de uscare (de exemplu, Via Sunshine) precum şi dezinfectare chimică. Medicul veterinar va poate indruma in alegerea de produse care va lucra în mediul dvs.. Curăţenia generală şi evitarea expunerii prelungite la umezeala pot fi de ajutor.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Mycoplasma, Ureaplasma, Acoleplasma)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates