Thursday, 26 Apr 18, 09.51.32

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie bacteriană (Metrită) a uterului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Metrită) a uterului la câini
Infecţie bacteriană (Metrită) a uterului la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.01.52 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Metrită la câini
Metrită este o inflamatie a endometrului (căptuşeală) a uterului din cauza unei infecţii bacteriene, de obicei apare decurs de o săptămână după ce un caine a dat nastere. Se poate dezvolta, de asemenea, după un avort naturale sau medicale, avort, sau după o inseminare artificială non-sterile. Bacteriile care sunt cel mai adesea responsabile pentru infecţie a uterului sunt bacteriile gram-negative cum ar fi Escherichia coli, care de multe ori se raspandeste in sange, cauzează o infecţie de sânge. Infecţie poate duce la sterilitate, si daca este lasata netratata, şoc septic, o stare letală, pot urma.
Simptome si tipuri de
Descărcarea de gestiune de la nivelul vulvei, care miroase urât; de descărcare de gestiune cu puroi, sau puroi amestecat cu sânge; Descărcarea de gestiune care este verde închis
Umflat, aluat, cum ar fi abdomen
Deshidratare (pielea ramane tentat pentru câteva secunde atunci când ciupite)
Roşu închis Contract
Febră
Reducerea producţiei de lapte
Depresiune
Lipsa poftei de mâncare
Neglijarea de pui
Creşterea frecvenţei cardiace în cazul în care infecţie bacteriană a devenit sistemică
Cauze
Dificil de naştere
Prelungită de livrare, probabil cu un aşternut mare
Obstetrice manipulare
Fetuşi reţinute sau placente
Naturale sau medicale avort, avort
Naturale sau artificiale inseminare (rar)
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un electrolit panou, şi un sumar de urina. Aceste teste vor ajuta medicul veterinar pentru a stabili daca infectia bacteriana sa extins la fluxul sangvin, în cazul în care infecţia ar fi provenit de, şi modul în care cainele tau este deshidratat. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie.
Instrumente de diagnosticare, cum ar fi imagistica cu ultrasunete radiografie şi, va permite medicul veterinar pentru a examina vizual interiorul uterului pentru orice fetuşii reţinute, excesul de lichid de acumulare, şi / sau cantităţi anormale de lichid abdominal de producţie din cauza rupturi uterine.
O mostra de secretie vaginala va fi, de asemenea, luate pentru citologic (microscopic) examinare. O cultură de bacterii atat aerobe si anaerobe (bacterii, care locuieste impreuna cu oxigen, sau fără oxigen, respectiv) vor fi utilizate pentru a identifica populaţiile de bacterii prezente în sânge, şi o sensibilitate de bacterii izolate vor fi efectuate, astfel încât tratamentele cele mai adecvate cu antibiotice pot fi prescrise.
Tratament
Cainele tau va avea nevoie să fie spitalizat pentru terapia cu fluide, şi de a corecta si stabiliza orice dezechilibre electrolitice. Daca infectia a ajuns la sepsis, cainele va fi, de asemenea, tratate pentru şoc. Cainele tau va avea nevoie, de asemenea, să fie introduse pe antibiotice cu spectru larg, până la cultura de bacterii şi rezultatele sensibilitatea intoarcerea de la laborator; apoi, în funcţie de rezultatele testelor, medicul veterinar va trece cainele la antibiotice cele mai potrivite pentru eliminarea bacteriilor care cauzează infecţia.
În cazul în care metrită nu este într-un stadiu avansat, cainele cel mai probabil va raspunde la tratament medical. Totuşi, tratament medical nu împiedică întotdeauna infecţia de la progreseaza la o infecţie abdominală generalizată şi rupt uter. Dacă reproducţie în viitor nu este planificat, având în sterilizati cainele tau este tratamentul de alegere. Această soluţie este în special cazul atunci când fetuşi reţinute sau placente sunt prezente în uter, în cazul în care uterul sa rupt, sau atunci când uterul este grav infectate. Pacienţii care suferă de o infecţie pe termen lung care nu răspunde la tratament medical poate ameliora dupa o curatare chirurgicala a uterului.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Metrită) a uterului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates