Friday, 22 Jun 18, 17.26.28

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tratament pentru infecţii bacteriene (Leptospiroza) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratament pentru infecţii bacteriene (Leptospiroza) la câini
Tratament pentru infecţii bacteriene (Leptospiroza) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.02.37 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Câini cu boli acute severe ar trebui să fie spitalizat. Terapia cu fluide va fi tratamentul primar, în scopul de a inversa efectele de deshidratare. Daca cainele a fost vărsături, o medicamente anti-voma , numit un antiemetic, poate fi administrat, şi un tub gastric poate fi folosit pentru a hrani cainele dacă incapacitatea sa de a mânca alimente sau menţine în continuare în jos. O transfuzie de sange poate fi, de asemenea, necesară în cazul în care câinele dumneavoastră a fost grav hemoragie.
Antibiotice va fi prescris de către medicul veterinar, cu tipul de antibiotic depinde de stadiul de infecţie. Peniciline poate fi folosit pentru infecţiile iniţială, dar ele nu sunt eficiente pentru eliminarea bacteriilor odată ce a ajuns la stadiul de transport. Tetracicline, fluorochinolone, sau antibiotice similare vor fi prescris pentru această etapă, deoarece acestea sunt mai bine repartizate în ţesutul osos. Antibiotice va fi prescris pentru un curs de cel puţin patru săptămâni. Unele antibiotice pot avea efecte secundare grave, care apar, în special în acele medicamente care merg mai adânc în sistemul pentru a elimina infectia. Asiguraţi-vă că pentru a citi toate avertismentele care vin cu baza de prescriptie medicala, şi discutaţi cu medicul veterinar despre indicaţiile veţi avea nevoie pentru a viziona. Prognosticul este în general pozitivă, restricţionare afectarea organelor severă.
Administrare
O vaccinare pentru prevenirea infecţiei leptospiroza este disponibil în unele zone. Medicul veterinar va poate sfatui cu privire la disponibilitatea şi utilitatea acestui vaccin. Asiguraţi-vă că pentru a inspecta custi înainte de a pune cainele intr-unul - canisa ar trebui să fie păstrate foarte curate, şi ar trebui să fie liber de rozătoare (uite pentru excrementele de rozătoare). Urina de la un animal infectat nu ar trebui să vină în contact cu alte animale, sau persoane.
Activitatea ar trebui să fie limitată la odihnă în timp ce cusca cainelui recuperează de la traume fizice din această infecţie. Leptospiroza este o boala zoonotici, transmisibile la om, şi alte animale prin urină, seminţe, şi post-naştere sau post-avort de descărcare de gestiune. În timp ce cainele este în curs de a fi trataţi, va trebui să-l păstraţi izolate de copii şi alte animale de companie, şi va trebui să poarte mănuşi de protecţie latex, atunci când manipulează câinele în nici un fel, sau atunci când manipulează produsele lichid sau a deşeurilor de la cainele tau. Zonele în care câinele a urinat, vomitat, sau a părăsit, eventual, orice alt tip de lichid trebuie să fie curăţate şi dezinfectate temeinic cu dezinfectanţi pe bază de iod sau soluţii albire. Mănuşile trebuie purtate în timpul procesului de curăţare şi eliminate în mod corespunzător după.
În cele din urmă, dacă aveţi alte animale de companie sau copii în casă, acestea ar fi putut fi infectate cu bacterii Leptospira şi nu sunt încă prezintă simptome. Acesta poate fi util să le aibă (şi te) testate pentru prezenţa bacteriilor. Şi, este important să se ţină seama de faptul că leptospirelor poate continua să fie vărsat prin urina timp de câteva săptămâni după tratament şi recuperare rezultă de la infecţie. Practicile corespunzătoare de manipulare va fi cel mai bun de prevenire a răspândirii infecţiei, sau reinfectării.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratament pentru infecţii bacteriene (Leptospiroza) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates