Friday, 22 Jun 18, 22.59.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cauze de infecţii bacteriene (Leptospiroza) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cauze de infecţii bacteriene (Leptospiroza) la câini
Cauze de infecţii bacteriene (Leptospiroza) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.03.08 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Infecţia se produce în principal spirochete Leptospira în subtropical, tropical, şi medii umede. Spirochetes Leptospira apar mai frecvent in zone mlastinoase / noroioasă, care au de apă de suprafaţă stagnante şi sunt frecventate de animale sălbatice. Păşunilor puternic irigate sunt, de asemenea, surse comune de infectie. Rata de infecţie pentru animalele domestice a fost în creştere în Statele Unite. Şi Canada, cu infecţii care apar cel mai frecvent în sezonul de toamna.
Câinii vor veni de obicei în contact cu bacteriile Leptospira în apă infectate, sol, sau noroi, în timp ce înot, care trece prin, sau a apei potabile contaminate, sau de la venirea în contact cu urina de la un animal infectat. Această ultimă metodă de contact ar putea avea loc în sălbăticie. De vânătoare şi sportive câini, câini care trăiesc în apropierea zonelor împădurite, şi câini care trăiesc pe sau în apropierea ferme sunt la un risc crescut de acuiring această bacterie. De asemenea, la risc crescut sunt caini care au petrecut timp într-o canisa.
Diagnostic
Deoarece Leptospiroza este o boala zoonotici, medicul veterinar va fi deosebit de precauţi când manipularea animalului tau, si va sfatuim sa facă acelaşi lucru. Manusi de protectie din latex trebuie să fie purtate în orice moment, si toate fluidele organismului vor fi tratate ca un material biologic periculos. Urină, seminţe, post-avort de descărcare de gestiune, vomita, precum şi orice lichid care părăseşte corpul va trebui să fie manipulate cu precauţie extremă.
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, activităţile recente, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii medicul veterinar cu privire la ce stadiu al infecţiei cainele tau se confruntă, şi care sunt organele cele mai afectate.
Medicul veterinar va comanda un profil de sânge chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, un electrolit panou, şi un anticorp fluorescent urină de testare. Culturi de urină şi de sânge va fi, de asemenea, comandate pentru examinarea prevalenţa de bacterii. Un test de aglutinare microscopic, sau titrul de încercare, va fi, de asemenea, efectuate pentru a masura raspunsul imun al organismului la infectie, prin măsurarea prezenţei de anticorpi in sange. Acest lucru va ajuta la identificarea definitiv spirochetes Leptospira şi nivelul de infecţie sistemică.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cauze de infecţii bacteriene (Leptospiroza) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates