Thursday, 26 Apr 18, 17.05.51

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie bacteriană (Campilobacterioza) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Campilobacterioza) la câini
Infecţie bacteriană (Campilobacterioza) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.04.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Campilobacterioza la câini
Campilobacterioza este o infecţie bacteriană predominantă la căţei mai mici de şase luni. Bacteriile care cauzeaza boala poate fi chiar găsite în intestin (tractului gastro-intestinal) de câini sănătoşi şi alte mamifere.
Până la 49 la suta de caini transporta Campilobacterioza, vărsare-l în fecalele lor pentru alte animale de a contracta. Din acest motiv, oamenii pot contracta boala în cazul în care nu practică de igienă corespunzătoare, după care intră în contact cu un animal infectat.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptomele
Febră
Vărsături
Strecurat de a defeca (tenesmele)
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Ganglionii limfatici (Limfadenita)
Cauze
Exista mai multe cauze cunoscute ale bolii, dar cele mai comune este de la canise care permit animalelor să vină în contact direct cu materiile fecale contaminate. Ingestia de alimente contaminate sau apa este un alt mod de transmitere. Animalele tinere sunt la un risc mai mare de contractare a bolii, deoarece din sistemele lor imunitar slab dezvoltate.
Diagnostic
O cultură fecale este procedura cea mai comuna de diagnosticare. După 48 oră, Medicii veterinari vor examina cultura pentru a căuta leucocite (fecale celule albe din sange) în scaun; leucocite poate fi, de asemenea, găsite în tractul gastro-intestinal al animalului. Alte proceduri de diagnostic includ teste de urină şi de sânge.
Tratament
Pentru cazurile uşoare, tratament în ambulatoriu, în general, este recomandată. Între timp, câinii cu un caz sever de Campilobacterioza necesită o monitorizare atentă pentru a preveni alte complicaţii. Medicul veterinar va poate recomanda, de asemenea, izolarea animalelor, administrarea unei tratament pe cale orala terapia cu fluide pentru deshidratare sale, precum şi antibiotice sau o transfuzie de plasma.
Administrare
În timp ce câinele este sub tratament, este important să-l păstraţi hidratat şi de ceas pentru orice semne agravare. De asemenea, să ia câinele în sale de follow-up tratamente pentru a se asigura de bacterii au fost îndepărtate complet.
Prevenirea
Practicarea de igienă generală corespunzătoare de curăţare de viaţă cainelui dumneavoastra si a manca zonă, şi dezinfectarea de rutină apa si boluri alimentare, sunt bune moduri de a preveni acest tip de infecţii bacteriene.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Campilobacterioza) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates