Wednesday, 25 Apr 18, 21.52.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie bacteriană (Actinomicoza) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Actinomicoza) la câini
Infecţie bacteriană (Actinomicoza) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.04.37 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Actinomicoza la câini
Actinomicoza este o boală infecţioasă provocată de gram pozitivi, branşament, pleomorfice (poate schimba forma oarecum între o tijă şi coccus), tijă în formă de bacterii din genul Actinomyces, cel mai frecvent A. viscosus specii. Capabil sa supravieţui cu puţin (microaerofile) sau nu de oxigen (anaerob), Actinomyces este rar găsit ca agent bacterian unic într-o leziune. Acesta este cel mai adesea o componentă a unei infectii polimicrobiene cu bacterii prezente mai multe. De fapt,, s-ar putea fi chiar sinergism între Actinomyces şi alte organisme.
Simptome si tipuri de
Durere şi febră
Infecţii pe fata sau zona gâtului; de obicei localizate, dar poate fi repartizată pe
Umflaturi ale pielii sau abcese cu înscrisuri golire; granule, uneori, galben
Inflamarea tesutului celular din spatele peritoneu, membrana neted care liniile de abdomen (retroperitonitis)
Inflamarea de os sau vertebrele (osteomielita), mai ales oasele lungi, cum ar fi cele gasite la nivelul membrelor; acest lucru este secundar infecţie a pielii
Atunci când este asociată cu comprimare a maduvei spinarii, motor şi deficitele senzoriale (eu, probleme de mers pe jos, atingere, etc)
Cauze
Actinomicoza este gandit sa apara ca o infecţie oportunistă; eu, Actinomyces spp.. este un locuitor obişnuit din gura câinelui, dar reduceri, scrapes, sau muscaturi la nivelul mucoasei sau a pielii poate provoca un dezechilibru în micromediul bacteriene. Alti factori de risc includ boala parodontala si Tulburări imunosupresoare.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, complet de sânge conta, şi panoul de electrolit. X-raze de câini cu actinomicoza va demonstra de obicei, periostal (Stratul exterior al oaselor) noi os de producţie, reactivă osteosclerosis (întărire a oaselor), şi osteoliza (dizolvarea de os).
Pentru un diagnostic mai definitiv medicul veterinar va depune un specimen de fragmente osoase osteolitice sau puroi pentru cultura. Colorarea Gram, citologie, şi acid-rapid petele pot fi de asemenea folosite.
Tratament
Abcese cainelui va fi drenate şi lavaged pentru mai multe zile. În unele cazuri,, un drenaj Penrose vor fi folosite, prin care un tub de cauciuc moale este plasat în zona afectată pentru a preveni acumularea de lichid. În funcţie de severitatea infecţiei, medicul veterinar poate fi necesar, de asemenea, să debride (tăiat deschise şi / sau eliminarea ţesutului) sau eliminarea os, ceea ce va necesita o intervenţie chirurgicală.
Multi veterinari recomanda administrarea de antibiotice timp de cel puţin de trei la patru luni după soluţionarea tuturor semnelor. Acest lucru va ajuta în lupta împotriva altor microbi frecvent asociate.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie bacteriană (Actinomicoza) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates