Saturday, 23 Jun 18, 11.46.34

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicaţii Aspirina la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii Aspirina la câini
Intoxicaţii Aspirina la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.05.15 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Aspirina toxicitate la câini
Aspirină, un non-anti-inflamatoare nesteroidiene medicamente, are efecte benefice, inclusiv anti-trombocite, anti-inflamator, şi proprietăţi analgezice. Totuşi, ea poate fi, de asemenea, toxice. Odată ingerate, aspirină forme de acid salicilic, care este apoi distribuite pe tot corpul.
Proprietarii de câini trebuie să urmeze ordinele, prin urmare, medicul veterinar lor, strict în cazul în care utilizaţi aspirină pentru orice motiv.
Simptome si tipuri de
Unul dintre primele semne vizibile este pierderea poftei de mâncare. Alte semne includ stari de voma, diaree, şi hemoragie intestinală introdusă de către ulceraţie în stomac şi intestine mici. Sistemul nervos central este afectat şi de câine poate avea probleme de mers pe jos, apar slab şi necoordonate, sau chiar colaps. Pierderea cunoştinţei şi moarte subită poate apărea, de asemenea,.
Deoarece nivelurile de toxic poate produce aceste simptome, Proprietarii ar trebui să monitorizeze pentru orice probleme digestive sau schimbare în comportamentul lor atunci când administrarea aspirinei câine pentru orice motiv medical. În cazul în care o cantitate semnificativă de aspirina este ingerat, tratament de urgenţă este necesară.
Diagnostic
Dacă ştiţi sau suspectaţi cainele tau are aspirina ingerat, teste de diagnostic ar trebui să se axeze pe gradul de severitate al toxicităţii. O probă de sânge vor fi luate pentru a evalua numărul de celule şi biochimice serice. De obicei, cainele este anemic şi are tulburări electrolitice. Sânge suplimentare pot fi, de asemenea, luate pentru a evalua capacitatea sa de coagulare.
Tratament
Câini tratate în cadrul 12 ore, cu semne limitate de suferinţă poate avea concentraţia de aspirină în organism a scăzut printr-un tratament prescris de decontaminare. Cu cât mai repede această grijă începe, mai bine. Medicul veterinar poate recomanda, de asemenea, să vă induce voma la domiciliu înainte de a ajunge la clinica pentru tratament. Prin inducerea vărsături, sau de pompare stomac (lavaj gastric), medicul veterinar va elimina acidul acetilsalicilic mai mult posibil. Cărbunele activat poate fi administrat după vărsături pentru a absorbi aspirină.
Medicamente care încurajează vindecarea sau pentru a proteja mucoasa gastro-intestinale sunt, de asemenea, în general, prescris. În funcţie de starea câinelui, fluide şi alte tratamente de susţinere pot fi necesare. Spitalizare si analize de sange repetate de multe ori este necesar, până când câinele este stabilă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii Aspirina la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates