Thursday, 26 Apr 18, 17.01.02

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tratament pentru artrita (septic) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratament pentru artrita (septic) la câini
Tratament pentru artrita (septic) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.06.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
După ce a luat probe de sange si lichid în comun şi să confirme diagnosticul de infectie bacteriana, antibioticele vor fi acordate pentru a contracara infecţia. Antibiotic care va lucra cel mai bine pentru cainele tau va depinde de rezultatele culturii şi testarea sensibilităţii, ambele din care va spune medicul veterinar despre microorganismul implicat în infectii ale articulatiilor.
Articulatia afectata poate fi necesar să fie drenate şi spălate pentru a evita deteriorarea în continuare în comun. La pacienţii cu infecţii articulare cronice, intervenţii chirurgicale pot fi necesare pentru a elimina resturile si spalati si curatati comun. Un cateter este de obicei plasat în timpul intervenţiei chirurgicale, pentru a permite drenaj continuu pentru câteva zile.
Artroscopie — un tip de endoscop care este inserat în comun printr-o incizie mica — este o alta tehnica care pot fi utilizate pentru a permite o examinare atentă a interiorului de comun, şi poate, de asemenea, fi, uneori, utilizat în tratamentul de interior din comun. Comparativ cu intervenţii chirurgicale, Artroscopia este o tehnica mai putin invaziva.
Identificarea sursa de infecţie este foarte important pentru o rezoluţie de succes şi permanentă a simptomelor. Dacă o infecţie se găseşte în orice altă zonă a sistemului de corp, mai ales dacă se dovedeşte a fi sursa de boala in comun, tratarea infectiei primare vor fel de importanta ca tratarea infectiei comun. Veterinarul tau poate lua, de asemenea, probe pe baza de zi cu zi din lichidul care ies din comun pentru a vedea daca infectia este încă prezentă în comun sau nu. Odata ce lichidul a oprit scurgerile de la articulatia afectata cateter va fi eliminat.
Administrare
Utilizarea de alternative la rece şi de ambalare se încălzeşte pe articulatia afectata va ajuta la promovarea fluxul de sânge şi scăderea umflarea, promovând astfel vindecarea. Acest lucru se poate face la domiciliu. Medicul veterinar dumneavoastră vă va sfătui circulaţie restricţionată pentru cainele dvs. până la o rezoluţie completă a simptomelor a fost atins. Dacă este dificil să păstreze cainele limitat la un singur loc, vă poate lua în considerare restul cusca pentru o perioadă scurtă de timp. Călătorii în aer liber pentru vezicii urinare şi intestinale scutire ar trebui să fie scurtă şi uşor pentru cainele dumneavoastra pentru a gestiona timpul perioadei de recuperare.
Dacă este necesar, medicul veterinar va informa, de asemenea, vă cu privire la îngrijirea corespunzătoare a cateter, care a fost plasat în comun cainelui afectat. Desi multi pacienti raspund bine la terapia cu antibiotice, la câţiva pacienţi infecţie poate fi mai incapatanat si pe termen lung tratament antibiotic pot fi necesare. Câini afectate răspund de obicei la tratamentul cu antibiotice în cadrul 24-48 oră, dar poate dura 4-8 săptămâni sau mai mult pentru unii pacienţi.
Chiar dacă simptomele nu dispar rapid, este esenţial să se termine ciclu complet de medicamente prescrise pentru a se asigura că infecţia nu recul.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratament pentru artrita (septic) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates