Tuesday, 24 Apr 18, 08.44.56

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Artrita (septic) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Artrita (septic) la câini
Artrita (septic) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.07.21 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Inflamaţie a articulaţiilor toxice la câini
Artrita septică este un tip de inflamatie a articulatiei, care este frecvent întâlnită după un leziuni traumatice care a expus în comun a contaminării cu microorganisme de mediu, după o intervenţie chirurgicală, sau atunci când microorganisme intra articulaţiilor prin fluxul de sange. Infecţie de sisteme de alt organism poate fi o sursă de aceste microorganisme se încheie până în interiorul lichidul articular. Deşi infecţie a unei singure comune este comună, mai mult de un comun poate fi găsit să fie afectate la unii câini.
Artrita septică este diferenţiată de la artrita de lipsa de toxicitate în lichidul articular. Artrita este recunoscut de inflamaţie a articulaţiilor oaselor unul sau mai multe, si artrite septice este inflamaţia articulaţiei(s) , împreună cu prezenţa unui microorganism boală care cauzează, de obicei bacteriene, în lichidul de articulatiei afcuctate(s).
Aceasta boala este frecvent întâlnită la câinii masculi cu vârste cuprinse între patru şi şapte ani. Rasele predispuse includ ciobanestii germani, Doberman, Labrador Retriever şi.
Simptome si tipuri de
Durere
Febră
Letargie
Lipsa poftei de mâncare
Umflarea articulaţiilor
Şchiopătat a membrelor afectate
Articulaţia afectată este fierbinte la atingere
Incapacitatea de a misca articulatia afectata în mod normal
Cauze
Câini cu slăbit sau anormale ale sistemului imunitar diabet sau diabet au un risc mai mare de apariţie a infecţiilor diverse, inclusiv artrita septică. Alţi factori care stau la baza şi / sau cauze includ:
Infecţii oportuniste după un prejudiciu, muscatura rana (g, lupta cu un alt animal), foc de arma rană, sau interventii chirurgicale
Infecţii bacteriene, care au călătorit de la o altă locaţie în organism
Infecţii fungice
Diagnostic
Câinii cu această boală sunt de obicei prezentate la medicii veterinari cu simptome de şchiopătat. Medicul veterinar va lua un istoric detaliat, inclusiv orice incidente de prejudiciu anterioare, animală lupte, sau alte boli. O examinare detaliată fizic va ajuta medicul veterinar pentru a stabili dacă unul sau mai multe articulatii sunt afectate. Alte boli care pot cauza infirmităţii va fi, de asemenea, luate în considerare.
Testelor de laborator de rutină va include o hemogramă completă, biochimie profil, şi analiza urinei. Rezultatele cele mai multe dintre aceste teste sunt, de obicei, sa constatat că este normală, cu excepţia pentru hemograma completa, care pot pune în evidenţă prezenţa infecţiei şi inflamaţiei în fluxul de sânge. Raze X a articulaţiei afectate sunt utile pentru găsirea modificările referitoare la inflamaţie. La câinii cu infecţie cronică, schimbări în structurile comune va fi, de obicei, rezultă, inclusiv distrugerea de os, neregulate spaţiu comun, formarea de os şi anormale — toate, care va fi dezvăluit în razele X.
Cel mai important test de diagnostic va fi o analiză a lichidului care este luat direct din comun. Pentru a obţine lichidul articular, medicul veterinar va sedarea sau anestezia pisica dumneavoastră înainte de a colectare a probei. Acest test va descoperi prezenţa unui volum sporit de lichid în spaţiul comun, modificarea culorii lichidului, prezenţa unui număr mai mare de celule inflamatorii, şi, de asemenea, bacteriile cauzali. Medicul veterinar va poate recomanda, de asemenea, că o cultură a unui eşantion de lichid în comun să fie făcut în scopul de a dezvolta microorganismele cauzal în laborator. Acest lucru va confirma diagnosticul si poate duce la o soluţie pentru modul de a trata infecţia.
Cu pacienţi în care infecţii de sisteme de alt organism sunt suspectate de a fi responsabile pentru aceasta boala, probe de sânge şi urină vor fi luate pentru cultură. Dacă sunt prezente bacterii în sânge sau urină, test de cultură vor permite tot mai mare de aceste bacterii şi, astfel, vor ajuta la stabilirea planului de diagnostic şi tratament.
Mai devreme tratamentul este dat după apariţia simptomelor. mai bine sansele sunt de o rezoluţie completă a simptomelor.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Artrita (septic) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates