Saturday, 21 Apr 18, 07.43.57

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tratamentul pentru inflamatia arterei la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul pentru inflamatia arterei la câini
Tratamentul pentru inflamatia arterei la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.07.55 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Diagnostic
Meningita bacteriană, inflamaţie a unui disc vertebral, spinării tumorii, şi boli de disc de col uterin ar trebui să fie exclusă înainte de a confirma un diagnostic de poliarterita juvenile. Razele X au tendinţa de a nu prezintă semne de boală în cazul în care vasculita necrotizanta este prezent. Un Spinal Tap este de obicei mai bine pentru determinarea naturii bolii. În timp ce aceasta este o formă de meningită, sursa acesteia nu este bacteriană, medicamente antibacteriene, astfel nu va rezolva starea.
Medicul veterinar va trebui să efectueze un sânge complet de lucru-vă pentru confirmare suplimentare, şi rezultatele de laborator pot arata anemie (scăzut celule rosii din sange), un nivel ridicat de celule albe din sânge care indică infecţie, sau alte anomalii de sânge. Nu va fi, de obicei o febra însoţitor, de asemenea, o indicaţie de infecţie.
Prednisone, un anti-inflamator, medicamente imunosupresoare similară cu cortizon, este tratamentul de elecţie. Pacienţii au tendinţa de a arăta îmbunătăţire rapidă în doar câteva zile, dar chiar şi aşa, recidive de multe ori apar atunci cand medicatia este întrerupt. Continuarea tratamentului pentru o perioadă mai lungă de timp, cum ar fi şase luni, va avea ca rezultat, uneori, în rezoluţia permanentă. La începutul tratamentului, tratamentul cu steroizi ar trebui să fie administrat la un nivel care va produce o remisiune a simptomelor, şi apoi medicul veterinar poate recomanda un regim de tratament pe cale orală. De-a lungul tratamentului, suma va fi redusă lent la cea mai mică doză necesară pentru a controla simptomele. Dacă simptomele reapar, tratamentului cu steroizi va trebui să înceapă din nou.
Administrare
Unul dintre efectele secundare ale tratamentului cu steroizi este retenţie de fluide şi sete crescut. Pentru a preveni accidentele sau disconfort în numele cainelui tau, va trebui să luaţi cainele în mod frecvent pentru urinare, chiar dacă numai pentru o cantitate mică. Un calm, liniştit mediu, în cazul în care animalul dvs. nu va fi stimulate, este important. Mutarea va fi dureroase in timpul procesului de recuperare, şi va beneficia de câinele dumneavoastră dacă aţi da un spaţiu izolat, departe de copii sau animale, cel puţin până când simptomele dispar. Chiar şi după recuperare, va trebui să fie atent la posibilitatea ca cainele tau poate avea o recadere.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul pentru inflamatia arterei la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates