Sunday, 22 Apr 18, 12.29.30

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tratamentul pentru otravirea cu arsenic la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul pentru otravirea cu arsenic la câini
Tratamentul pentru otravirea cu arsenic la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.09.29 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Acut (brusc) otravirea cu arsenic este o urgenţă şi timp rămâne factorul esenţial pentru un rezultat de succes. Vărsături joacă un rol de protectie in otravirea cu arsenic, deoarece expulzează o mare parte a materialului otrăvitoare ingerate. Totuşi, daca starea de voma nu este iniţiat în perioada imediat, medicul veterinar va avea nevoie pentru a efectua o lavaj gastric (stomac de irigare) să se spele din continutul stomacului. Ca arsenic deteriorează grav ficatul si rinichii, dializă este efectuat pentru pisici, care sunt într-o stare de insuficienţă renală din cauza otravirii cu arsenic.
Obiectivul principal al tratamentului este de a spăla otrava din corp; Terapia prin urmare, fluide şi medicamente promovarea excreţie sunt frecvent utilizate. De asemenea, unii compuşi sunt cunoscute pentru Chelat (lega) metalele grele, cum ar fi arsenic, şi sunt utilizate în mod obişnuit pentru a lega arsenic, care este încă prezentă în organism. Chelatori de muncă atât prin încetinirea arsenic în jos înainte de a putea traversa bariera hemato-encefalică, şi făcându-l mai solubil în apă, astfel încât să poată fi spălat din organism mai eficient. Medicul veterinar poate folosi astfel de antidoturi pentru a spori de recuperare în cainele tau. Cainele tau poate fi necesar să fie admise în spital veterinar pentru câteva zile până când sa stabilizat şi este complet în afara pericolului.
Invers, dacă aţi asistat de fapt, cainele consumatoare de otravă, puteţi acţiona rapid prin vărsături inducerea, dar acest lucru trebuie făcut imediat după eveniment. În cazul în care se scurge timpul de la momentul de ingestie, numai un medic veterinar poate trata cainele tau. Pentru acordarea primului ajutor imediat, dacă sunt pozitive pe care cainele tau a inghitit acest substanţe toxice, încercaţi să provocaţi voma cu o soluţie simplă de peroxid de hidrogen dintr-o lingurita pe cinci kilograme din greutatea corporala - cu nu mai mult de trei lingurite administrată la o dată. Această metodă ar trebui să fie folosite numai în cazul în care toxina a fost ingerat în ultimele două oră, şi ar trebui să fie administrat doar de trei ori, distanţate în afară, la intervale de zece minute. Daca cainele nu a vomitat după a treia doză, nu-l utilizaţi, sau ceva mai departe, pentru a încerca să induce voma. Nu folositi nimic mai puternic decât peroxidul de hidrogen, fără acordul medicului veterinar. Deoarece vărsături induse pot fi periculoase cu unele toxine, ca unele otravuri va face mai mult rău vine înapoi prin esofag decat au facut merge în jos, nu se provoca voma decât dacă sunt absolut sigur de ceea ce cainele tau a ingerat. Daca cainele tau are deja vomitat, nu încercaţi să forţaţi vărsături mai mult.
O finală cuvânt, nu se provoca voma daca cainele este inconştient, are probleme de respiraţie, sau se prezintă semne de suferinţă gravă sau şoc. Fie cainele tau vomita sau nu, după îngrijire iniţială, trebuie să-l ia la o instalaţie veterinar imediat.
Administrare
După întoarcerea de la spital, permite restul cainele corectă şi protejează-l de orice sursă de stres. Urmaţi orientări medicul veterinar pentru tratament la domiciliu, cum ar fi medicamente şi de nutriţie. Alimente usor de digerat este adesea recomandat pentru câini, care sunt în convalescenţă după o intoxicatie.
Asiguraţi-vă că toate sursele de arsenic-compuşi sunt asigurate sau eliminate. În cazul în care acestea trebuie să fie păstrate în casă, asiguraţi-vă că acestea sunt la îndemâna copiilor şi a animalelor de companie. Cele mai multe probleme sunt pur evitate dacă liniile directoare pentru manipularea şi păstrarea astfel de compuşi toxici sunt urmate.
Stai cu ochii pe cainele tau si daca observa ceva neobişnuit în comportamentul său, consulta imediat medicul veterinar. Din păcate, în multe cazuri de intoxicaţie grele, pacienţii foarte puţini supravieţui excepţia cazului în care tratamentul este inceput foarte devreme.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul pentru otravirea cu arsenic la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates