Friday, 22 Jun 18, 22.55.46

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Aritmii cardiace după traumatisme contondent la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Aritmii cardiace după traumatisme contondent la câini
Aritmii cardiace după traumatisme contondent la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.10.33 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Miocardita post-traumatic la câini
Miocardita traumatice este termenul aplicat la sindromul de aritmii - batai de inima neregulate - care complică, uneori, un prejudiciu greu de cap traumatisme la nivelul inimii. Acesta este un termen impropriu, deoarece leziunile muschiului inimii sunt mai susceptibile de a lua forma de moartea celulelor decât inflamaţie (ca miocardita termen sugerează). Accidente cardiace directe nu pot fi necesare pentru dezvoltarea de aritmie traumatice mesaj. Non-cardiacă condiţiile conexe sunt susceptibile de a avea o importanţă egală sau mai mare, în care cauzează aritmii.
Prevalenţa de aritmii grave după traumatisme bont este relativ scăzută, dar unii pacienti dezvolta tulburari de ritm semnificative clinic, în urma traumei la inima. Prin urmare, ritmul cardiac de toate victimele de traumatism ar trebui să fie evaluat cu atenţie.
Tahiaritmii ventriculare (modele anormale ale activitatii electrice inima bate începând din ventriculi) apar la majoritatea pacienţilor afectaţi. Ritmuri ventriculare care complica traumatisme contondent sunt adesea relativ lent şi sunt detectate numai în timpul pauzelor în ritm normal. Ele sunt cel mai adecvat menţionate la ritmuri idioventricular ca accelerată (AIVRs), care este recunoscut de un ritm al inimii, care este mai mare decât 100 de batai pe minut (bpm) dar, în general, mai puţinbpm 160 bpm. De obicei,, aceste ritmuri sunt inofensive. Totuşi, tahicardii ventriculare periculoase, se poate complica, de asemenea, o trauma greu de cap si poate evolua, de asemenea, de la AIVRs aparent benigne, aşezarea pacientului cu risc de moarte subită.
Simptome si tipuri de
Suferit traume 48 ore sau mai puţin înainte de semne au apărut
Unor posibile aritmii
Posibile rapidă, ritmuri neregulate
Semne de flux de sange scazut la organismul:
Slăbiciune
Gingii palide
Cauze
Blunt trauma, cel mai adesea accidente rutiere
Redus de oxigen în sânge
Autonom (parte a sistemului nervos care regleaza acţiune involuntar, cum ar fi digestia, ale inimii, etc) dezechilibru
Dezechilibru electrolitic
Dezechilibre acido-bazice
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Testele de sange se poate face pentru a verifica concentraţii mari troponinei serice, o proteina care este implicat in reglarea contractiilor musculare cardiace, ceea ce ar sugera necroză miocardică.
Arterială gaz analiză de sânge şi pulsoximetria ar trebui să fie utilizate pentru a determina dacă pacientul este lipsit de oxigen din sânge (hipoxici). Teste suplimentare de diagnosticare va include X-ray imagistica pentru a determina tipul de leziuni traumatice care sunt prezente, şi electrocardiogramă (ECG) să analizeze aritmii ventriculare.
Tratament
Cainele tau va fi administrat terapia cu fluide cu electroliti (dacă este necesar) şi analgezice prescrise. Terapia cu oxigen ar trebui să se acorde în cazul în care câinele dumneavoastră este hipoxici. Dacă pneumotorax (aer liber în cavitatea toracică – în afara plămânilor) este prezent, aceasta va fi tratată. Terapiei antiaritmice va fi acordat numai în cazul în care câinele dumneavoastră are AIVRs şi semne clinice de aritmie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Aritmii cardiace după traumatisme contondent la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates