Saturday, 23 Jun 18, 02.17.27

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tratamentul pentru anxietate si tulburari compulsive la câin - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul pentru anxietate si tulburari compulsive la câin
Tratamentul pentru anxietate si tulburari compulsive la câin
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.11.03 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dacă toate testele fizice nu reuşesc să confirme un motiv pentru comportamentul, behavioristă un veterinar poate fi consultat. Tratamentul este de obicei realizat pe o baza in ambulatoriu, totuşi, în cazul în care câinele dumneavoastră este afişat severă auto-mutilare şi auto-induse de prejudiciu, aceasta poate fi necesar să fie internat în spital. Cainele tau va avea nevoie să fie protejată de mediul înconjurător, până la medicamente anti-anxietate atinge niveluri eficiente, care pot necesita zile sau săptămâni de tratament, constante de monitorizare, stimulare, şi îngrijire. Sedare pot fi necesare în cazuri severe.
Medicul veterinar va prescrie medicamente anti-anxietate, împreună cu un comportament program de modificare. Dacă este posibil, caseta video câinele dumneavoastră cât mai curând comportamentul începe. Un model poate deveni clar. Orice boli mâncărimi de piele ar trebui să fie diagnosticat de medicul veterinar, începând cu mâncărime şi durere / disconfort sunt legate de anxietate.
Modificarea comportamentului vor fi orientate spre învăţătură câine pentru a vă relaxa într-o varietate de setări de mediu, şi pentru a înlocui un calm, competitiv, sau comportamentul dorit pentru un obsesiv-compulsive. Desensibilizarea şi condiţionat contra sunt cele mai eficiente atunci când a instituit precoce, astfel că este esenţial să înceapă aceste tehnici cât mai curând vei deveni conştient de behaviorisms compulsive în cainele tau. De formare poate fi cuplată cu un tac verbale care semnalele cainele pentru a executa un comportament care să fie competitivă cu un anormale (de exemplu, în loc de circling, pacientul este învăţat să se relaxeze şi culcă-te cu capul şi gâtul întins pe podea predispus atunci când se spune, "Cu capul în jos").
Pedeapsa ar trebui să fie evitată, deoarece aceasta poate duce la anxietate mai mare si poate face mai rău comportament, sau să conducă la câinelui fiind mai discret. Naştere sau reţinere fizică excesivă, nu ar trebui să fie, de asemenea, utilizat pentru a anxietatea, care este provocat. Evitaţi bandaje, gulere, bretele, şi lăzi; toate servesc să se concentreze mai mult pe câine centrul de primejdie sale şi va face simţi mai rău. În cazul în care acestea sunt necesare pentru a asigura o vindecare, acestea ar trebui să fie utilizate pentru o cantitate minimă de timp sau ca medicul veterinar recomandă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul pentru anxietate si tulburari compulsive la câin
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates