Tuesday, 24 Apr 18, 09.01.39

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicaţii antigel la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii antigel la câini
Intoxicaţii antigel la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.12.25 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Antigel otrăvire este una dintre cele mai comune forme de otrăvire la animale mici, şi acest lucru se datorează faptului că este atât de frecvent întâlnite în gospodării. Intoxicaţii antigel se întâmplă de obicei, atunci când picură antigel de la radiator o maşină de, în cazul în care acesta este lins de la sol şi ingerat de către un animal de companie. Cainele tau poate intra, de asemenea, în contact cu antigel care a fost adăugat într-un vas de toaleta. Acest lucru se întâmplă în casele în care locuitorii se vor folosi antigel în timpul lunilor reci de “winterize” lor de ţevi. Chiar dacă nu luaţi această acţiune în casa ta, este ceva să fie conştienţi de atunci când vizitează, case de alte, sau atunci când în vacanţă la o reşedinţă de iarnă.
Este etilen glicol toxina care face antigel letale. Din acest motiv, caini va consuma cantităţi mari de etilenglicol înainte de a fi respinse de gust sale. Până atunci, este prea târziu. Ea nu ia o cantitate semnificativă de etilen glicol pentru a provoca daune fatale pentru sistemul de; mai puţin de trei uncie (sau 88 ml) de antigel este suficientă pentru a otravă un caine de talie medie. Otrăvire antigel afecteaza creierul, ficat, şi rinichi.
Etilen glicol este, de asemenea, găsite în motorul lichidului de răcire şi lichide hidraulice de frână.
Simptomele
Unele semne comune de intoxicaţii antigel la câini şi pisici să includă:
Drunken comportament
Euphoria / Delirium
Wobbly, necoordonate circulaţie
Greaţă / vărsături
Excesivă urinare
Diaree
Rapid bate inima
Depresiune
Slăbiciune
Sechestrarea / Convulsiile / Tremors agitare
Leşin
Comă
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, ţinând seama de fundal de simptome, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge şi un sumar de urina. Medicul veterinar va dori sa testeze voma sau scaun, dacă este posibil, cum se poate asista medicul veterinar în diagnosticarea tipul de otrăvire şi a accelera tratamentul cainelui tau. Tratamentul va fi, de asemenea, pe baza istoricului medical prezentat de tine, aşa că va trebui să fie cât mai detaliate posibil.
Tratament
Pentru acordarea primului ajutor imediat, şi numai dacă sunt pozitive pe care cainele tau a ingerat antigel , încercaţi să induce voma prin acordarea cainelui tau o simplă soluţie de peroxid de hidrogen — o lingurita pe cinci kilograme de greutate corporală, cu nu mai mult de trei lingurite administrată la o dată. Această metodă ar trebui să fie folosite numai în cazul în care toxina a fost ingerat în ultimele două oră, şi ar trebui să fie administrat doar de trei ori, distanţate în afară, la intervale de 10 minute. Daca animalul tau nu a vomitat după a treia doză, opri oferindu-i soluţia de peroxid de hidrogen şi adresaţi-vă imediat sanitar-veterinare.
Este posibil să doriţi pentru a apela medicul veterinar înainte de a încerca pentru a induce voma, deoarece poate fi periculos cu unele toxine; unele otravuri va face mai mult rău vine înapoi prin esofag decat au facut merge în jos. Nu folositi nimic mai puternic decât peroxidul de hidrogen, fără acordul medicului veterinar, şi nu se provoca voma decât dacă sunt absolut sigur de ceea ce cainele tau a ingerat. De asemenea, în cazul în care animalul tau are deja vomitat, nu încercaţi să forţaţi vărsături mai mult.
O finală cuvânt, nu se provoca voma daca cainele este inconştient, are probleme de respiraţie, sau se prezintă semne de suferinţă gravă sau şoc. Fie ca vomita dumneavoastră de companie sau nu, după îngrijire iniţială, trebuie să-l grabă într-o instalaţie veterinar imediat. Veterinarul tau va fi capabil să administreze în condiţii de siguranţă antidoturi pentru otravă, cum ar fi cărbune activat pentru a preveni absorbţia în continuare a toxinei, şi 4-methylpyrazole, care poate trata otravire antigel foarte eficient dacă sunt administrate la scurt timp după consumul de antigel. Cainele tau poate fi necesar să fie loc în terapie intensivă pentru a preveni insuficienta renala.
Prevenirea
Intoxicaţii antigel poate fi uşor evitată prin următorul text câteva măsuri de precauţie simplă:
Se vor păstra containerele antigel închis ermetic şi stocate la îndemâna de casă.
Aveţi grijă să nu vărsaţi antigel, şi în cazul în care se varsă, asigure că acesta este imediat şi bine curăţate în sus.
Aruncaţi containerelor antigel utilizate în mod corespunzător.
Verificaţi radiatorul de masina ta în mod regulat, scurgeri şi reparaţii imediat.
Nu permiteţi cainele nesupravegheat să rătăcească în cazul în care există acces la antigel (g, drumuri, jgheaburi, garaje, şi drumurile de acces).


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii antigel la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates