Friday, 27 Apr 18, 10.53.51

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tratamentul intoxicatiei cu antigel la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul intoxicatiei cu antigel la câini
Tratamentul intoxicatiei cu antigel la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.13.27 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
În cazul în care medicul veterinar este în măsură să examineze şi să înceapă tratarea cainele tau mai putin de cinci ore de la momentul de ingestie, Aţi putea fi capabil de a evita un tratament stationar. Scopul tratamentului va fi pentru a preveni absorbţia de etilenglicol în organism, pentru a creşte excreţia sau eliminarea substanţei din organism, şi pentru a preveni organismul de prelucrare chimică etilen glicol în compuşi toxici.
Administrarea intravenoasă de fluide se va acorda pentru a corecta sau a preveni deshidratarea, creşte fluxul de sânge la ţesuturi, şi să promoveze eliminarea de urină – creşterea posibilitatea de a elimina etilenglicol din organism înainte de a putea face pagube mult. Tratamentul va fi însoţită de administrarea de bicarbonat (administrat lent intravenos) pentru a corecta acidoză metabolică (o afectiune in care pH-ul corpului este prea mic).
Daca cainele tau dezvoltă niveluri exces de uree (un produs de deseuri de urină, care este în mod normal eliminat forma corpului) şi alte produse de azot de deşeuri în sânge şi rinichi, insuficienţă renală de poate să apară. Acest lucru poate fi caracterizată prin producţia de cantităţi mici de urină la câini, indicând faptul că cele mai multe dintre etilenglicol a fost metabolizat de către organismul. La acel moment nu vor fi puţine beneficii de tratament special concepute pentru otrăvire cu etilenglicol. În acest caz,, tratarea simptomelor devine gol: fluid corector, electrolit, şi acido-bazic Tulburări; promovarea eliminarea de urină – medicamente pentru a induce producerea şi eliminarea de urină poate ajuta; dializă peritoneală pot fi utilizate pentru a grăbi eliminarea toxinelor din organism (dializă peritoneală este un tip de dializă în care fluidele sunt livrate la abdomen şi garnitură de pe abdomen acţionează ca un filtru pentru a elimina deşeurile produse din sânge; după o anumită perioadă de timp, lichide şi produse de deşeuri sunt eliminate din abdomen).
Cainele tau ar putea avea nevoie de tratament prelungit (câteva săptămâni) înainte de funcţia renală este pe deplin restabilit.
Prevenirea
Etilen glicol sunt disponibile în multe branduri de antigel şi are un gust oarecum plăcută, care atrage animalele să ingereze repede. Destul de lichid poate fi ingerata înainte ca animalul este conştient de gustul, moment în care prea mult din lichid a fost luată în organism. Etilen glicol are o mica doza minimă letală, chiar şi în cantităţi mici pot fi letale la nivelul organelor interne.
Ca un proprietar de animale de companie, ar trebui să fie conştienţi de toxicitate de etilenglicol care conţin antigel şi ia măsuri de precauţie pentru a proteja animalele de companie şi alte animale din surse potenţiale de etilen glicol. Cât mai mult posibil, educa familia ta, contacte sociale şi comunitare cu privire la pericolele de etilen glicol şi cum să protejeze animalele. Deoarece cele mai multe animale merge în aer liber, este important să fie conştienţi de mediul înconjurător. În timp ce se plimba cainele tau, este bun pentru a face un obicei de a verifica cartier pentru scurgeri — cum ar fi tipul care ar apărea în drumurile de acces sau curbă atunci cand cineva rezerve camera lichidului de răcire / antigel în motorul unei maşini. Antigel este recunoscut de către ei colorante verde strălucitor. Aruncand o găleată de apă peste baltă ar trebui să fie suficientă pentru dispersat lichid.
Este posibil pentru a găsi produse care folosesc antigel propilen glicol, mai degrabă decât etilenglicol ca ingredient activ. Propilenglicol este relativ netoxic, dar ar trebui să fie ţinuţi în continuare la stele din calea animalelor de companie.
Administrare
Muncă sângelui pentru a monitoriza rinichii, acido-bazic, şi a volumului de urină va fi efectuat zilnic pentru primele câteva zile de către medicul veterinar. Medicul dumneavoastră vă va monitoriza, de asemenea, pH-ul urinei pentru a determina răspunsul la tratament şi se ajustează în consecinţă tratament. Daca cainele tau este capabil de a fi trataţi prompt, înainte de nivelurile exces de uree şi de alte produse de azot deşeuri poate intra în sânge, obicei, nu există complicaţii şi de recuperare va progresa suficient.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul intoxicatiei cu antigel la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates