Wednesday, 25 Apr 18, 12.23.57

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Antigel. Otrăvire la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Antigel. Otrăvire la câini
Antigel. Otrăvire la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.14.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Glicol intoxicaţii etilenă în câini
Otrăvire cu etilenglicol este o afectiune potential fatala, care rezultă din ingerarea de substanţe care conţin etilenglicol, un compus organic frecvent observate la antigel. (În afară de a fi gasit in motoarele de masinii pentru a preveni îngheţarea şi supraîncălzirea, se utilizează în lichide de frână hidraulice.) Câini de obicei, vin în contact cu antigel atunci cand scurgeri de la motorul unei masini de pe teren, atunci când este vărsat pe pământ în timp ce se adaugă la motorul unei masini, sau atunci când containerul este lăsat neredusă.
Antigel este recunoscut de către ei colorante verde strălucitor şi “dulce” gust. Deşi lasă un gust respingator, de atunci acesta poate fi prea târziu. Chiar şi în cantităţi mici poate fi fatal toxice pentru organele corpului, inclusiv creierul, rinichilor şi ficatului.
Aceasta este una dintre cele mai comune forme de otrăvire; orice rasa sau varsta sunt sensibile. Glicol otrăvire Etylene este, de asemenea, prezentate în secţiunea noastră de urgenţă, care include asistenţă imediată pe care le pot da la pisica si sfaturi cu privire la prevenirea. Acest lucru nu ia locul de îngrijire veterinară, dar te va ajuta in tratarea câine într-un timp util.
Simptome si tipuri de
Semnele precoce sunt văzute de la 30 minute pentru a 12 ore de la ingestie:
Greaţă şi vărsături
Uşoară până la depresie severă
Wobbly, necoordonate sau beat-apar mers (ataxie) sau circulaţia şi knuckling
Spasme musculare
Scurt, mişcări rapide ale globului ocular
Şeful tremors
Scăderea reflexe de retragere şi de capacitatea de redresare
Urinare frecventă şi sete crescut (poliurie si polidipsie)
Alte simptome apar frecvent 36 a 72 ore după ingestia de etilenglicol (antigel):
Simptomele depind de cantitatea de etilenglicol (antigel) ingerate
Simptomele sunt aproape întotdeauna brusc (acut)
Semne cauzate de etilen-glicol în sine şi a metaboliţilor săi toxice sunt adesea fatale (metaboliţi – substanţelor produse prin procese chimice ale organismului, deoarece descompune etilen glicol)
Câini va expune depresie în creştere, şi tind să bea mai puţin, dar a crescut urinare continuă, ceea ce duce la deshidratare
Semne ale sistemului nervos central reduce după aproximativ 12 ore, dar reveni mai târziu
Poate observa temperatura corpului scăzută grav
Severă în tembelism (letargie) sau comă
Convulsii
Lipsa poftei de mâncare (anorexie)
Vărsături
Ulcere orale / răni în gură
Salivaţie sau drooling
Rinichii sunt adesea umflate şi dureroase
Cauze
Toxicitatea este direct legate de ingestia de etilenglicol, componentă principală (95 la sută) de cele mai multe soluţii antigel.
Diagnostic
Este extrem de important că aţi cainele văzut de către un medic veterinar cât mai repede posibil după ingestia de ceva care conţine etilen glicol. Chiar dacă numai suspectati ca cainele tau a inghitit etilen glicol, în cazul în care câinele este arată toate efectele de toxicitate etilenglicol, şi substanţa este accesibil în nici un fel, trebuie să luaţi cainele care urmează să fie verificate. Daca cainele tau este vărsături sau are diaree, ar trebui să colecteze un eşantion din conţinutul voma sau fecale să prezinte la medicul veterinar. Diagnosticul poate fi faptul că mult mai repede, economisind timp preţios şi, eventual, prevenirea închidere completă de organe în cazul în care terapia de susţinere este dat rapid.
Veţi avea nevoie pentru a oferi medicul veterinar, cu un fundal medical şi de cât mai multe detalii de la debutul simptomelor este posibil. Teste standard includ un sumar de urina si test de sânge complet, care vor fi trimise pentru analize de laborator imediat. Veterinarul tau poate utiliza, de asemenea, ecografie să se uite la ficat şi rinichi, care sunt adesea umflate, ca răspuns la ingestia de etilenglicol.
Ecografia poate fi, de asemenea, de ajutor. Concluziile posibile pot fi cortexuri renală (straturile externe ale rinichilor) care sunt hyperechoic ca un rezultat de cristale. Aceasta este, straturile externe ale rinichilor răspunde la undele sonore ecografice cu un ecou mai dens decât în ​​zonele înconjurătoare din cauza naturii mai solidă de formarea cristalelor în ţesutul renal.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Antigel. Otrăvire la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates