Saturday, 23 Jun 18, 12.07.52

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Anticorpi care ataca celulele sanguine, la temperaturi mici - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anticorpi care ataca celulele sanguine, la temperaturi mici
Anticorpi care ataca celulele sanguine, la temperaturi mici
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.15.46 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Boala de aglutinare la rece la câini
Aglutinare la termen se referă la un anticorp care determină antigeni, cum ar fi celulele rosii din sange sau bacterii, să adere la unul pe altul fiecare. Aglutinine la rece cu o capacitate termică redusă sunt de obicei asociate cu directe de aglutinare a celulelor roşii (aderenţă) la temperaturi scăzute organism din reţeaua de vas de sânge periferic (eu, navelor în afara reţelei circulator principal). Membrelor rece sau alte fenomene periferice coagulare sunt iniţiate sau intensificate de expunerea la frig. Aceasta este o boala rara de tip II, afectiune autoimuna in care anticorpi care ataca celulele rosii din sange au o activitate sporită la temperaturi de cel puţin 99 ° F (37.2° C).
Fixare a complementului şi hemoliza (eliberarea de hemogloblin în fluxul de sânge, atunci când o celulă roşie din sânge concediu) este un proces de cald-reactive care apar la temperaturi ridicate corp; prin urmare, pacienţi pot avea concentraţii foarte mari de aglutinine la rece, dar aceşti anticorpi pot fi în imposibilitatea de a hemolyze celule rosii din sange (eritrocite) la temperaturi mai calde realizate in sange.
Cele mai multe aglutinine la rece determina scurtarea puţin sau deloc de durata de viata de celule roşii din sânge. Termica ridicata aglutinine la rece amplitudine (rar) poate provoca hemoliza susţinută, dar anemia rezultată este adesea uşoară şi stabilă. Expunerea la frig poate creste obligatoriu de aglutinine la rece şi să completeze de presă mediată de hemoglobină în cadrul navelor (hemoliza intravasculară).
A scăzut titru (concentraţie de testare) de naturală aglutinine la rece (de obicei, 1:32 sau mai puţin) pot fi găsite la câinii sănătoşi, dar acest lucru este fără semnificaţie clinică. Boala are o baza genetica; totuşi, vârsta medie şi o gamă, larg, predilecţiile şi sexul sunt necunoscute. Condiţia este mai probabil să apară într-un climat mai rece.
Simptome si tipuri de
Antecedente de expunere la rece
Acrocianoza (albastrul de piele) asociate cu sludging de aglomerări de celule roşii din sânge în reţeaua vas de sange de la nivelul pielii
Eritem (roşeaţă a pielii)
Ulceraţii ale pielii (cu formare de cruste secundar / necroză)
Uscat, necroză gangrenoase de sfaturi ureche, Sfat coada, nas, şi picioare
Zonele afectate pot fi dureroase
Anemia poate sau nu pot fi evidente: asociate cu paloare, slăbiciune, tahicardie (rapidă emoţie), tahipnee (respiraţie rapidă), icter, schimbare de culoare a pielii, uşoară splenomegalie (de extindere a splinei), şi moale inimă murmur
Cauze
Boala primar - idiopatică (necunoscut)
Boli secundare la câini - distrugerea neonatală a celulelor roşii din sânge de anticorpi şi de intoxicaţie de plumb
Expunerea la rece este un factor de risc
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Diagnosticul se face prin concluziile istorice, cum ar fi expunerea la frig, rezultatele examenului fizic, şi demonstrând aglutinare la rece (adeziune de celule roşii din sânge) in vitro.
Leziunile pielii de obicei prezente ca inflamarea vaselor de sânge din piele (eritem), acrocianoza, şi ulceraţii de sfaturi de urechi si coada, nasul şi picioarele. Alte condiţii asociate pentru a exclude includ sindromul hepatocutaneous(boala de piele cauzata cauzate de boli de ficat); eritem multiform (reacţie la infecţie sau medicamente); toxică epidermică toxică (vezicule şi descuamarea); dermatomiozita (erupţie pe piele cauzate de o boală musculară), coagulare intravasculara diseminata (DIC) - Sângerări în piele; lupus eritematos sistemic (LES); limforeticular neoplasmelor (cancer cauzate de proliferarea celulelor roşii în lymphs); degeraturi; saturnism; şi pemfigus (o boală autoimună).
Un diagnostic de anemie ar trebui să fie demonstrată prin teste de sange pentru a ajuta distinge anemie hemolitica anticorp cald (Boala autoimuna) din alte cauze de distrugere în celule rosii din sange / pierdere. Macroscopic hemagglutination (agregarea de celule roşii din sânge) in vitro poate duce la formarea rouleaux (stive de celule roşii din sânge, ca monedă cu role); imitarea aglutinare eritrocitelor (celule rosii din sange agregare) pe o lamela de sticla.
Tratament
Cainele tau va avea nevoie să fie spitalizat într-un mediu cald până la starea de sănătate sa stabilizat, iar boala este nonprogresiva. Terapie de susţinere şi de gestionare a plăgii depinde de semne clinice. În cazul în care implică necroză la vârful cozii sau picioarelor este severă, amputatie poate fi necesară.
Scoaterea splinei este de asistenţă mic la pacienţii cu tulburări mediate IgM-hemolitic, dar poate fi de ajutor în cele cu terapie-rezistent IgG-mediate de anemie hemolitica.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anticorpi care ataca celulele sanguine, la temperaturi mici
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates