Friday, 22 Jun 18, 17.16.58

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infectii bacteriene rezistente la antibiotice - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectii bacteriene rezistente la antibiotice
Infectii bacteriene rezistente la antibiotice
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.16.54 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
L-formular infecţii bacteriene la câini
L-formă bacteriile sunt formate ca o variantă spontană de bacterii cu peretii celulelor defecte sau absente, sau atunci când sintezei peretelui celular este inhibat sau afectată de antibiotice (g, penicilină), imunoglobulinele specifice, sau enzime lizozomale care degradeaza peretii celulelor. L-formă bacterii sunt variaţii defecte de celule bacteriene regulate, care poate fi aproape orice tip de bacterie. L-forme sunt diferite de cele mai multe alte forme de bacterii, în ceea ce priveşte faptul că pereţii celulei sunt o componentă importantă a diviziunii celulare organizate. În timp ce L-forme sunt în continuare posibilitatea de a împărţi, crearea de mai multe de ei înşişi, le lipseşte aceeaşi structură organizatorică ca bacteriile cu peretii celulelor. L-reproduc forme fără vedere dimensiunea, mari şi mici, mai degrabă decât să fie de o dimensiune standard. Acestea au fost gasite in natura, la om, animale, şi plante.
Ele pot fi induse de la aproape toate gram- bacteriile pozitive şi negative în condiţii adecvate. Ele apar sporadic la câini.
Simptome si tipuri de
Artrită
Cauze
Bites, zgârieturi, sau traumatisme pot permite organismului de a intra în pielea şi ale ţesutului subcutanat. Formarea este, de asemenea, încurajată prin tratamentul cu antibiotice al gazdă, rezistenţă de gazdă, de adecvare a site-ului pentru stabilirea bacterie infecţios, şi relativ scăzut la virulenţă moderată a bacteriei infectante.
Diagnostic
L-formă bacteriile sunt organisme dificil pentru izolarea şi identificarea. Folosind un proces de diagnostic diferenţial, care este ghidat de inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător, medicul veterinar va face un diagnostic prin punerea tuturor semnelor şi simptomelor împreună, împreună cu orice rezultate consistente de laborator, să ajungă la o concluzie. Medicul dumneavoastră vă va colecta, de asemenea, o parte din lichidul de la orice leziuni drenare, precum şi în comun lichid fr analiză.
Tratament
Curăţarea blândă a plagii va ajuta sa se degradeze fragile L-formă organismelor. În majoritatea cazurilor,, medicii permite rani deschise pentru a se vindeca de intenţie secundar; care este, marginile deschisă de rana nu sunt în mod intenţionat închise (g, de cusaturi), dar sunt permise pentru a se vindeca de la sine, în creştere tesut nou peste rană. Tratamentul principal în acest caz este prin curăţarea plăgilor, aplicarea unguentului antibiotic la rana, şi aplicarea bandaje proaspete.
Medicul veterinar va prescrie medicamente, cum ar fi antibiotice pentru a trata simptomele, precum şi boala; totuşi, aceste organisme sunt rezistente şi greu de ţintă cu antibiotice. Febră, de obicei în termen de concediu 24-48 oră. În multe cazuri,, simptomelor artritice continuă să persiste.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectii bacteriene rezistente la antibiotice
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates