Friday, 22 Jun 18, 23.00.09

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Anemie nonregenerativa la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anemie nonregenerativa la câini
Anemie nonregenerativa la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.18.29 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Neregenerabile anemie la câini
O scăderea numărului de celule roşii din sânge se numeste anemie. Tipic, măduvei osoase va răspunde la această scădere prin creşterea producţiei de celule roşii din sânge. Totuşi, în neregenerabile anemie, răspunsul măduva osoasă este inadecvat în raport cu necesitatea de a crescut. Din acest motiv, câini care suferă de anemie cauzate de intoxicatia cu plumb sunt puse într-o situaţie foarte periculoasă. De asemenea, câini care devin anemici pe o perioadă de timp va descurca mai bine decât cei care au un debut brusc de anemie. În cazul în care anemia progreseaza lent, organismul are timp să se adapteze la scăderea numărului de celule roşii din sânge. Cainii care devin anemici repede poate muri din cauza pierderea brusca in celulele rosii din sange si de oxigen.
Există trei tipuri de anemie: Pierderea de sânge anemie cauzata de scurgerea de sânge în afara sistemului vascular, ca şi în cazul unei răni; Rezultate obţinute anemie hemolitică de la distrugerea celulelor rosii din sange care circulă în interiorul fluxul de sange; şi neregenerabile anemie, care este cauzat de o scădere a producţiei de celule roşii.
Simptome si tipuri de
Gingii palide sau mucoasele
Ochii şi urechile pot fi palid, precum şi
Slăbiciune
Depresiune
Dormit mai mult decât în ​​mod normal
Intretinere se opri
Scăderea poftei de mâncare
Respiraţie sporită şi ritmul cardiac
Cauze
Măduvei osoase boală
Infecţii (bifaţi boală)
Abcesele
Rac
Insuficienţă renală
Medicamente
Substanţe chimice toxice
Radiaţie
Saturnism
Tulburări moştenită (Schnauzeri gigant, Frontieră Collie, şi Beagle sunt cei mai expuşi)
Diagnostic
Anemia este, în general, un simptom al altei boli. Prin urmare, Diagnosticul se bazeaza pe istoricul cainelui si simptome clinice, control medical, Hemoleucograma, sumar de urina, de fier de testare, şi a măduvei osoase de testare.
Tratament
Odată ce cauza a anemiei neregenerabile este determinată, acesta poate fi, de obicei, rezolvate prin tratarea bolii de bază. În cazul în care cazul este sever (şi în cazul în care sângele este, de asemenea, un deficit de celule albe din sânge şi trombocite în sânge circulant), Prognosticul va fi păzit şi vor necesita tratamentul pe termen lung. O rezoluţie completă a acestui tip de anemie nu se produce, de obicei,.
În cazul în care anemia neregenerabile sa dezvoltat lent, poate să nu necesite un tratament. Totuşi, animalul putea avea nevoie să-şi exercite limitată la un nivel minim, şi transfuzii ocazionale pot fi solicitate. Daca pierderea de sânge şi / sau şoc au condus la reducerea severă a volumului de sânge şi în aprovizionarea cu sânge a ţesuturilor, o soluţie medicating numit Ringer poate fi injectat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anemie nonregenerativa la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates