Tuesday, 19 Jun 18, 08.46.12

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Anemii legate de sistemul imunitar la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anemii legate de sistemul imunitar la câini
Anemii legate de sistemul imunitar la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.19.11 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sistemul imunitar într-un câine este alcătuit dintr-o colectie de celule specializate, proteine, ţesuturi, şi organe, care constituie tot un sistem de apărare solidă împotriva o varietate de infecţii, inclusiv bacteriene, fungice, parazit, şi infecţii virale. Anticorpii sunt proteine ​​secretate de celule specifice ale sistemului imunitar, care se leagă de substanţe străine, cunoscut sub numele de antigene, pentru a le distruge.
O condiţie bolnave apare atunci când sistemul imunitar al organismului greseala incepe sa se recunoasca propriile celule rosii din sange (RBC) ca antigene şi iniţiază distrugerea acestora. În acest proces de anticorpi produse de sistemul imunitar pentru a lega eritrocite si distruge-le. Hemoliza (distrugere) de celule rosii din sange duce la eliberarea de hemoglobină, ceea ce poate duce la icter, şi în continuare cu privire la anemie atunci când organismul nu poate produce suficient de multe noi celule roşii din sânge pentru a înlocui pe cele distruse. Acesta este motivul pentru această boală este, de asemenea, cunoscut sub numele de imun-mediate de anemie hemolitica, sau ELIMINAREA.
Rasele cel mai frecvent afectate includ setteri irlandezi, Pudeli, Engleză springers, cocker spaniels, Collie, Doberman Pinscher şi. În unele rase factorii ereditari sunt suspectate de a fi responsabil, dar nici o bază genetică este încă stabilit. Aceste rase includ Vizsla, Scottish terrCocker Spanielaniel, Miniature Schnauzer, şi engleză vechi caine ciobanesc. Aceasta boala a fost raportată la câini, în vârsta de 1-13 ani. Femelele sunt găsite a fi la risc mai mare decât bărbaţii.
Simptome si tipuri de
Slăbiciune
Letargie
Lipsa poftei de mancare
Leşin
Exercitarea intoleranţă
Vărsături
Rapid respiraţie
Diaree
Creşterea sete şi urinare la unii câini
Febră
Icter
Rapidă ritmului cardiac
Coamă (Negru fecalele din cauza hemoragiei în tractul gastro-intestinal)
Peteşii (roşu, pete purpurii pe corp ca urmare a hemoragiilor minore)
Vânătăi (decolorarea pielii în pete sau contuzii)
Dureri de articulaţii
Cauze
Anemie hemolitica autoimuna (producerea de anticorpi împotriva RBC proprii organismului şi distrugerea acestora)
Lupus eritematos sistemic (LES) (producerea de anticorpi împotriva ţesuturilor proprii organismului şi de sânge)
Anumite infectii cum ar fi Ehrlichia, Babesia, leptospria şi infecţii
Anumite medicamente, cum ar fi antibiotice
Vaccinare
Heartworm boală
Neoplazia (tumoare)
Neonatale isoerythrolysis (distrugerea celulelor roşii din sânge [eritrocite] în cadrul sistemului de un catel de organism prin acţiunea de anticorpi materni)
Dysregulated sistemului imunitar
Idiopatică (necunoscut cauza)
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua o examinare detaliată şi completă fizic, cu testele de laborator, inclusiv teste de sânge completă, profilul biochimic si analiza urinei. Aceste teste furnizează informaţii valoroase la medicul veterinar pentru diagnostic preliminar al bolii. Mai multe teste specifice pot fi necesare pentru a confirma diagnosticul şi pentru a afla cauza care stau la baza în caz de secundar IMHA. X-ray imagini vor fi luate pentru a evalua toracelui şi organelor abdominale, inclusiv inima, plămâni, ficat, şi rinichi. Ecocardiografia de studii şi ultrasunete pot fi folosite la unele animale. Medicul veterinar va lua, de asemenea, probe de maduva osoasa pentru studii specifice legate de dezvoltarea de eritrocite.
Tratament
În cazurile acute, IMHA poate pune în pericol viaţa condiţie care necesită tratament de urgenţă. În astfel de cazuri, cainele va fi spitalizat. Preocupare tratamentul primar va fi de a opri distrugerea de eritrocite în continuare şi să stabilizeze pacientul. Transfuzii de sânge pot fi necesare în cazurile în care sângerare sau anemie extensivă profundă este prezent. Terapia cu fluide este folosit pentru a corecta şi a menţine nivelul corpului fluid. În aceste cazuri care nu raspund la tratament medical, medicul veterinar poate decide eliminarea splinei pentru a proteja cainele de la alte complicaţii. Progresul cainelui tau vor fi monitorizate şi tratament de urgenţă a continuat până când este complet în afara pericolului.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anemii legate de sistemul imunitar la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates