Wednesday, 25 Apr 18, 22.18.31

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Anemie. Defecţiuni maduva osoasa(sau toxicitate) - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anemie. Defecţiuni maduva osoasa(sau toxicitate)
Anemie. Defecţiuni maduva osoasa(sau toxicitate)
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.24.28 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Anemie aplastică la câini
Măduva osoasă joacă un rol central în iniţierea şi reînnoirea constantă a celulelor importante cum ar fi celulele rosii din sange (RBC), granulocite (sau de celule albe din sânge [WBCs]), şi trombocite. Odata ce aceste celule ajung la punctul de maturare în care sunt eliberate din măduva în fluxul de sânge. În unele mamifere, Se estimează că până la trei milioane de celule rosii din sange pe secundă sunt eliberate in circulatia sanguina, demonstreze valoarea extinsă a lucrului efectuat de către măduva osoasă în păstrarea numărului acestor celule în limite normale în organism.
Anemie aplastică este o condiţie bolnav care rezultă din incapacitatea măduvei osoase de a umple celulele din sânge. În cazul în care aplastică se referă la disfuncţie a unui organ, anemie şi se referă la o lipsa de celule roşii din sânge. Anemie aplastică este o condiţie pune viaţa în pericol care rezultă atunci când măduva osoasă normală a se înlocuieşte cu adipos (deţine) ţesut, Astfel, acesta împiedică eliberarea numărul necesar de WBCs, RBC, şi trombocite şi ducând la o scădere generală a numărului total al acestor celule în sânge. RBCs au mai multe funcţii vitale din organism, inclusiv transportul de oxigen si eliminarea dioxidului de carbon deşeuri. WBCs sunt esenţiale pentru combaterea infecţiilor şi particulele străine, întrucât trombocitele sunt necesare pentru coagularea sângelui şi pentru a preveni hemoragia. Toate simptomele observate la anemie aplastică se referă direct la funcţiile acestor celule. În cele mai multe cazuri de anemie aplastică, toate cele trei tipuri de celule sunt afectate. Daca este lasata netratata, această condiţie poate duce la deces la câini grav afectate.
Simptome si tipuri de
Toate cele trei tipuri de celule afectate, în această boală au roluri diferite de a juca în funcţiile normale ale corpului, prin urmare, Simptomele variază în funcţie de tipul de celule predominant afectate şi gravitatea problemei. În urma sunt unele dintre simptomele asociate cu anemie aplastică.
Infecţii recurente
Febră
Petechial hemoragie (pete rosii sau violet pe piele din cauza hemoragii mici)
Sânge în urină (hematuria)
Sângerări nazale (epistaxis)
Fecale de culoare neagră (coamă)
Pale mucoaselor
Slăbiciune
Letargie
Cauze
Există o varietate de cauze pentru anemie aplastică, infecţii, inclusiv, toxine, medicamente, şi substanţe chimice care pot provoca anemie aplastică la câini. În urma sunt câteva cauze majore de anemie aplastică la câini:
Infecţii
Canina parvovirus infecţie
Infecţii Rikettsial organism de exemplu,, Ehrlichia
Medicamente şi produse chimice
Estrogenul de administrare
Chimioterapeutic medicamente de administrare
Albendazolul. (pentru tratament parazitare)
Puţine antibiotice
AINS (având în vedere pentru ameliorarea durerii şi inflamaţiei)
Radioterapia la pacienţii cu cancer
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet cu testarea în laborator, inclusiv teste de sânge completă, Profile biochimice, şi analiza urinei. Rezultatele acestor teste vor oferi informaţii valoroase pentru diagnostic preliminar. Numărul de celule diferite va fi determinat; contează că sunt cu mult sub limitele normale sunt considerate un rezultat pozitiv. Medicul veterinar va evalua, de asemenea, câinele dumneavoastră pentru prezenţa oricărei boli infecţioase, dar testul cel mai valoros in diagnosticul de anemie aplastică este măduva osoasă de prelevare a probelor. In acest test un mic eşantion de măduvă osoasă vor fi colectate prin aspiratie sau biopsie. Studiile microscopice va dezvălui informaţii importante referitoare la arhitectura a măduvei osoase, precum şi orice probleme de dezvoltare a diferitelor celule din măduva osoasă.
Tratament
Medicul veterinar curant va începe câinele dumneavoastră imediat după un diagnostic de confirmare a fost făcut. Cainele tau ar putea avea nevoie să fie spitalizat pentru câteva zile să fie monitorizate şi tratate. Cu anemie aplastică, Există numărul de probleme pentru a face faţă şi terapie de susţinere vor fi iniţiate pentru a asigura hrana necesară şi energia pe care cainele tau este lipsit de. Dacă este necesar, transfuzii de sânge integral poate fi recomandat pentru pacienţii grav anemici. Deoarece această problemă este mediată în mare parte prin intermediul sistemului imunitar, tratamentul primar implică suprimarea sistemului imunitar, cu medicamente, cum ar fi ciclosporina A. Agenţi ciclosporina şi alte suprima măduva osoasă de supra-răspuns. Medicamente care susţin funcţiile măduvei osoase sunt, de asemenea, recomandate pentru aceşti pacienţi. Antibioticele sunt indicate pentru tratamentul infecţiilor în curs de desfăşurare, precum şi pentru prevenirea infecţiilor în continuare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anemie. Defecţiuni maduva osoasa(sau toxicitate)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates