Thursday, 26 Apr 18, 18.54.08

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tulburări ale sacilor anali de la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări ale sacilor anali de la câini
Tulburări ale sacilor anali de la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.26.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cainii au saci anal pe fiecare parte a anusului, care umple cu lichid produs de catre glandele anale. Acest lichid se presupune a fi un marker util pentru parfum delimitează teritoriul. Anal Tulburări sac implica impactare de lichid anal sac, inflamaţie a sacului(s), şi abcese ale sacului(cu), care poate duce la ruptura glandei anal. Impaction este cea mai frecventa afectiune a glandelor anale. Caini de talie mica rasa ca CANICHE PITIC, Jucărie pudeli, şi Chihuahua sunt mai predispuşi decât alte rase.
Simptome si tipuri de
Scooting
Strecurat de a defeca
Mâncărime / Scarpinatul
Tail chasing
Descărcarea de gestiune de la glandele anale
Lins şi muşcă din jurul anusului
Cauze
Necunoscut
Posibile factori predispozanţi:
Fecale cronic moale
Bout recente de diaree
Excesivă secreţiile glandulare
Ton Poor anal muscular
Secretii reportat
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, în considerare istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Medicul veterinar va comanda un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina pentru a exclude alte cauze de boală.
Saci sunt considerate mărit dacă în timpul examenului fizic, saci anal sunt uşor palpabile. În mod normal limpede sau galben deschis-maro secreţie vor s-au transformat într-o grosime de, lichid sub formă de pastă maro în cazul în care glandele anale au fost afectate. Saci abces anal va avea un exudat roşu-brun, şi arată semne de inflamaţie şi roşeaţă. Saci anal poate fi, de asemenea, în mod clar rupt. Sacul anal exudat vor fi trimise la un laborator pentru cultura şi testarea sensibilităţii.
Tratament
Veterinarul tau va exprima conţinutul sacilor de anal cazul în care acestea nu sunt deja rupt. Saci abces anal vor fi deschise pentru a permite drenajul. Saci anal va fi curăţat şi spălat, si antibiotice va fi infuzat în ele. În cazul în care câinele dvs. suferă de infecţie cronică anal sac, saci anal poate fi necesar să fie îndepărtate pe cale chirurgicală. Totuşi, în cazul în care câinele dvs. suferă de fistulation severă (deschiderile anormale în saci anal), aceasta poate beneficia de terapie ciclosporina orală.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări ale sacilor anali de la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates