Tuesday, 24 Apr 18, 12.25.17

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancerul glandei anale la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancerul glandei anale la câini
Cancerul glandei anale la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.27.16 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Adenocarcinom, anal sac / perianale la caini
În timp ce anal glandei / sac de cancer (adenocarcinom) nu este comun, aceasta este o boală invazivă, care nu are, în general, o atitudine pozitivă. De obicei, văzută ca o creştere rectal (masă) pe animal, De asemenea, este comun pentru a găsi bolii în ganglionii limfatici. Având în vedere tipul de boală, aceasta este de obicei maligne şi se poate răspândi rapid şi în alte zone ale corpului animalului. Există opţiuni de tratament disponibile, în mod normal chirurgicale, care pot contribui la îmbunătăţirea şanselor de supravieţuire a animalului.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
ymptoms
Cel mai frecvent semn al cancerului glandei anal este o masa sau tumora rectala. Tumorile mici sunt adesea de natură. În plus faţă de semnele vizibile ale unei tumori, animalele care suferă de boala poate fi constipat sau au dificultăţi în defecare (constipaţie puternică), anorexie, polidipsie, şi poate părea letargic.
Cauze
În timp ce această boală este comună la câini, nu este comună în cazul pisicilor. În prezent nu există nici o rasa care este cel mai predispus la acest tip de cancer. Boala este adesea asociată cu un dezechilibru hormonal (paratiroide), aşa cum este adesea găsit în zona anala. Este, de asemenea legată de hipercalcemie în corpul animalului.
Diagnostic
Un ac fin este introdus in masa anal canceroase (aspirat) şi celulele sunt examinate pentru a exclude orice alte condiţii posibile. Acesta poate fi o provocare pentru a determina dacă masa este malign sau nu, astfel biopsie acul este un test util de diagnostic. În unele cazuri, o incizie şi o biopsie complet sunt necesare pentru a diagnostica corect masă. Unii medici veterinari va folosi, de asemenea, imagistica să se uite la masa, cum ar fi raze X sau ultrasunete.
Tratament
Cursul corectă a tratamentului este de a elimina chirurgical tumora. Indepartarea ganglionilor limfatici tumorii si infectate poate prelungi viaţa unui animal. Totuşi, îndepărtare a tumorii nu este un leac. Radioterapia este, de asemenea, utilizată pentru a ajuta cu tumori recurente la nivel local.
Administrare
Dupa ce tumora este eliminat, se recomandă să continue monitorizarea animalelor, prin intermediul examenelor fizice, Razele X, ultrasunete, şi sânge de muncă. Testele de calciu şi rinichii de lucru, de asemenea, în procesul de monitorizare a bolii şi a reapariţiei sale potenţiale. Prognosticul pe termen lung pentru boala este slabă, deşi chirurgie poate îmbunătăţi în mod substanţial posibilitatea de recuperare.
Prevenirea
Datorită naturii sale, nu există în prezent nici o modalitate de a preveni boala.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancerul glandei anale la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates