Thursday, 26 Apr 18, 09.30.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tratamentul infecţiilor bacteriene anaerobe la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul infecţiilor bacteriene anaerobe la câini
Tratamentul infecţiilor bacteriene anaerobe la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.28.08 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tratament
Medicul veterinar va pune cainele pe termen lung antibiotice. Deşi aceasta poate fi frustrant pentru a da pastile cainelui pentru săptămâna, este esenţial să se facă acest lucru pentru întregul curs, chiar şi după ce simptomele au trecut şi de cainele tau pare a fi mai bine. În cazul în care chiar şi o cantitate mică de infecţie rămâne, se poate returna mai rău decât înainte. Pentru câini în special reticente, mulţi dintre ei vor mânca pastile care au fost ascunse într-o cantitate mică de alimente umane. Dacă utilizaţi această metodă pentru a da antibiotice pentru animalele de companie, întotdeauna asiguraţi-vă că câinele a mâncat şi a înghiţit musca intreaga de alimente şi că nu este scuipa într-un loc ascuns (în spatele o canapea, etc).
Tratamentul specific va fi depinde daca infectia este într-o locaţie uşor accesibile. Daca infectia este în muşchi (de la picioare, înapoi, târtiţă, gât, etc) medicul veterinar va deschide rana, curete tesutul mort şi expune ţesutul la oxigen. Daca infectia este anaerobe în organism, cum ar fi un uter infectat, interiorul oaselor, sau la nivelul abdomenului, atunci medicul veterinar va trebui să anestezia câinele pentru a deschide chirurgical şi curate şi / sau scurgere răni.
Administrare
Aceste infecţii sunt frecvent de lungă durată şi necesită antibiotice pe termen lung şi monitorizarea de către un medic veterinar. Este important să se dea antibiotice pentru a cainelui la timp şi ca medicul veterinar a instruit. Dacă există pansament, au medicul veterinar trece peste procedurile de curăţare şi de redresare, pentru a se asigura că rana este capabil sa se vindece. Posibil să fie nevoie să utilizaţi am elizabetan guler, sau con, pentru a menţine cainele de la a ajunge la rana.
Asiguraţi-vă că pentru a lua cainele inapoi pentru regulat follow-up numiri, astfel încât rani poate fi redeschisă şi curăţate, dacă este necesar. Profile biochimic va fi, de asemenea, repetată la follow-up vizite de veterinar pentru a verifica cu privire la statutul de infecţie.
In-între vizitele, ar trebui sa suni medicul veterinar dacă observaţi orice modificări în comportamentul cainelui tau. În cazul în care cainele pare foarte obosit, nu are pofta de mancare, sau are orice roşeaţă, umflături sau puroi la locul de rana, de exemplu, fi sigur de a consulta medicul veterinar imediat.
În timpul procesului de vindecare, ar putea fi necesar pentru a evita anumite activităţi, cum ar fi inotul, sau ar putea fi necesar pentru a limita de timp cainelui tau in aer liber, pentru a preveni site-ul infectat de la obtinerea murdare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tratamentul infecţiilor bacteriene anaerobe la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates