Sunday, 24 Jun 18, 12.41.03

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Anaerobic infecţii bacteriene la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anaerobic infecţii bacteriene la câini
Anaerobic infecţii bacteriene la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.28.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Infecţii anaerobe sunt cele care implică bacterii care sunt capabili de a dezvolta cel mai bine în lipsa oxigenului liber. Prin urmare, aceste bacterii de multe ori se dezvolta în gură în jurul gingiilor; în răni adânci, cum ar fi cele cauzate de puncţie la nivelul pielii; în rănile cauzate de os fracturat, în cazul în care osul a rupt până la suprafaţă; şi răni adânci în muscatura de la alte animale. Infecţie anaerobă trebuie suspectată atunci când o rana se vindeca foarte lent.
Deşi anaerobi sunt o parte normală a comunităţii chimice ale organismului, care trăiesc în simbioză în abdomen, vaginale canal, intestine şi gura, atunci când se întâmplă ceva pentru a perturba echilibrul de bacterii, cum ar fi ceea ce se produce cu o intervenţie chirurgicală, leziuni profunde sau infecţii interne, aceste bacterii pot invada tesutul cainelui, duce la infectii profunde şi moartea ţesutului. Daca este lasata netratata, o infecţie anaerobe poate duce la şoc şi chiar moarte.
Simptome si tipuri de
In functie de cauza infectiei anaerobe, cainii pot afişa o varietate de simptome. Cainii care au dezvoltat o infectie bacteriana anaerobă din cauza unei răni, de exemplu, poate afişa urme de muşcături, au puroi oozing de la rana, sau fracturi deschise (în cazul în care os iese în evidenţă). În plus, răni infectate cu bacterii anaerobe va fi lent pentru a vindeca. Alte simptome comune de infectii bacteriene anaerobe la câini includ febră, şchiopătat, dificultate manca, şi pierderea poftei de mâncare (referitoare la infecţie a gingiilor).
Există, de asemenea, mai multe tipuri de bacterii care pot duce la infecţii, inclusiv:
Bacteroides
Fusobacterium
Actinomyces
Clostridium
Peptostreptococcus
Cauze
Cauza ultima a unei infectii bacteriene anaerobe este perturbarea echilibrului bacteriene normale în organismul câinelui. Acest lucru poate fi din cauza unei accidentări adâncime, trauma, sau proceduri chirurgicale recente (cum ar fi chirurgia abdominală sau implanturi de metal atunci când sunt plasate în cadrul organismului de a sprijini oase rupte).
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie, cum ar fi leziuni, chiar răni uşoare, lupte cainele tau ar fi avut-o cu un alt animal, probleme de alimentatie (care pot fi legate de o infecţie gură), precum şi orice interventii chirurgicale recente. Medicul dumneavoastră va avea nevoie pentru a exclude alte cauze înainte de a face o confirmare de infecţie anaerobe.
Teste standard include un profil de sânge chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina, orice din care pot avea un mai mare decat albe sanguine normale numarul de celule, sau dovezi ale unei infecţii sistemice. Veterinarul tau va fi prelevarea de mostre de orice puroi, împreună cu ţesutul (pielii / muşchi) în jurul valorii de rana care urmează să fie cultivate de laborator (crescut) fără oxigen. Dacă există o creştere, aceasta poate fi luată ca o confirmare a faptului că bacteriile anaerobe sunt prezente.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anaerobic infecţii bacteriene la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates