Saturday, 23 Jun 18, 21.35.40

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Şoc alergic la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Şoc alergic la câini
Şoc alergic la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.29.17 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Anafilaxia la câini
Anafilaxia este o condiţie de urgenţă care apare atunci când un animal reacţionează negativ la un alergen special,. În situaţii extreme, această reacţie poate fi fatală. Condiţia este destul de imprevizibilă, ca aproape orice substanţă poate provoca o reacţie potenţial. Rezultatul aşteptat este de multe ori bine dacă reacţia este prins precoce si tratamentul administrat.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele unei reacţii alergice severe includ şoc, probleme de respiraţie, vărsături, urinare, şi probleme de control intestinele lor. Debutul poate fi rapid, de multe ori în termen de minute de la expunerea la alergen.
Cauze
Practic, orice substanţă sau ingerate de mediu pot provoca anafilaxie la câini. Cauzele pot include intepaturi de insecte, medicamente, sau produse alimentare. În cazul în care animalul vine în contact cu un alergen severă, Organismul lor reactioneaza de obicei într-un mod sever de expunere. Reacţiile pot fi localizate sau la întregul corp al animalului. O trauma grave poate provoca, de asemenea, acest tip de reacţie.
Diagnostic
Reacţia unui caine la un alergen este rapidă, şi nu există teste curente pentru a determina dacă un câine va fi sensibil la un stimul anumit. Totuşi, unele teste cutanate alergen se poate face pentru alergeni multe comune în cazul în care au crezut că sunt la radacina problemei. O reacţie severă este considerată o urgenţă medicală şi necesită adesea spitalizare.
Tratament
Este important pentru a elimina agentul care cauzează reacţia. Uneori, un vaccin este util în cazul în care alergen este identificat. De susţinere a vieţii este uneori necesară, precum şi deschiderea unei cailor respiratorii, astfel încât animalul poate respira în mod corespunzător. În plus,, fluide sunt de multe ori administrate pentru a reduce nivelul animalului şoc şi pentru a hidrata. Medicamente, cum ar fi epinefrina sunt de multe ori având în vedere în cazul în şoc este sever, si antihistaminice pot fi prescrise pentru a ajuta la controlul în curs de alergie. Câinele are nevoie de multe ori de monitorizare spital aproape de 24 a 48 ore după reacţia.
Prevenirea
Nu există modalităţi de cunoscut pentru a preveni o reacţie iniţială, dar odata ce alergen este identificat, ea poate fi controlată de către proprietarul câinelui.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Şoc alergic la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates