Wednesday, 20 Jun 18, 19.00.42

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Agresiunea la câini faţă de persoane familiare - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Agresiunea la câini faţă de persoane familiare
Agresiunea la câini faţă de persoane familiare
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.29.54 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Predominanta, frică, sau agresiune ruinare la câini
În timp ce unii considera agresiune care urmează să fie comportamentul normal în câini, acesta poate fi impulsivi, imprevizibile, şi chiar periculoase. Comportamentul agresiv include maraitul, buza de ridicare, lătrat, rupă, lunging, şi muşcă. Cu agresiune îndreptate către membrii familiei sau alte persoane familiare la câine, Tratamentul este in prezent scopul de a controla problema, deoarece nu există nici un tratament cunoscut.
Simptome si tipuri de
Acesta poate fi o provocare pentru a determina dacă un câine este anormal să demonstreze agresiune. Agresiunea este adesea expuse lângă bolul alimentar al cainelui, jucării, şi ori atunci cand cainele este manipulat. Acest tip de agresiune este indicat pentru persoanele familiare, cel mai adesea lor Stivuitoare sau membri ai gospodăriei.
Agresiunea poate fi vazut de multe ori şi nu poate fi chiar faţă de aceeaşi persoană în mod regulat. Agresiunea este adesea afişat ca:
Urechile tucked înapoi
Snarling
Ochi aversiune
Muscatul
Lunging
În timp ce majoritatea agresiune faţă de persoanele familiare este un semn de o problemă gravă, există unele cazuri în care un animal va fi agresiv ca urmare a unei proceduri medicale dureroase, sau în cazul în care acestea sunt în durere în mod regulat.
Cauze
Unele rase sunt mai agresive decât altele. Aceste rase includ spanieli, Terrier, Lhasa Apsos, şi Rottweilerii, printre altele, dar agresivitatea poate apărea în orice rasa. Câinii vor demonstra în mod normal, semne de agresivitate cu varste cuprinse intre 12 şi 36 luni, şi este văzută mai mult la bărbaţi decât câini de sex feminin. Afecţiuni medicale, precum şi efectele după-a procedurilor medicale pot provoca, de asemenea, un animal pentru a expune agresiunea faţă de persoanele familiare. În plus,, pedeapsă inconsistente sau dure din partea proprietarului cainelui poate contribui la agresiune animalului.
Diagnostic
În timpul unui examen medical, medicul veterinar va căuta bazata pe frica agresiune, anxietate condiţii, patologice şi boală. Tipic, totuşi, un test de sânge tradiţională nu va găsi nici o anomalii.
Tratament
Prezintă animale de agresiune faţă de persoanele familiare necesita terapie de strictă modificarea comportamentului, şi, eventual, medicamente. Terapie comportamentala implica eliminarea sau controlul situaţii care pot declanşa agresiune. Medicii veterinari vor ajuta la identificarea proprietarului, declanseaza şi comportamentele, astfel încât acestea să poată funcţiona pentru a le corecta. Unii caini vor necesita un bot, până când comportamentul este sub control. Afectiune de control (lucru pentru a face animalul se supună unei comenzi inainte de a primi orice tratează) este, de asemenea, eficiente pentru modificarea comportamentului. În plus,, desensibilizarea poate reduce capacitatea de reacţie a animalului la anxietate si teama.
În unele cazuri,, activitatea fizică pot ajuta la reducerea sentimente de agresiune la câini. O dieta low-protein/high-tryptophan a avut succes în reducerea agresiunii. Momentan nu exista medicamente aprobate pentru tratarea agresiunii canine, dar castrarea chirurgicala caini agresivi de sex masculin este o recomandare comună.
Administrare
Recomandările de tratament administrat pentru a reduce agresivitatea sunt proiectate pentru a fi pe tot parcursul vieţii şi trebuie să fie strict şi urmărită cu consecvenţă de către proprietarul câinelui. În prezent nu există nici un tratament pentru agresiune.
Prevenirea
Una dintre cele mai bune măsuri preventive nu este de a rasa animalele agresive, şi pentru a începe socializare şi de formare ierarhie de la o vârstă fragedă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Agresiunea la câini faţă de persoane familiare
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates