Saturday, 23 Jun 18, 11.58.26

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Agresiunea la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Agresiunea la câini
Agresiunea la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.30.31 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Agresiunea într-un câine este înspăimântător. Nu numai pentru persoana care este ţinta aparentă, dar, de asemenea, pentru animale de companie proprietarului,. Posibilitatea ca una ar putea fi proprietarul unui animal de companie care a provocat daune grave pe o altă persoană este un cosmar. Mai mult de un milion de oameni sunt muşcaţi în fiecare an de către, şi aceasta este, probabil, un număr foarte redus, atunci când ia în considerare toate muscaturilor care nu sunt raportate. Cele mai multe muscaturi sunt minore, dar cauza muscaturilor de caine cont de unu la suta din toate admitere camera de garda. Jumătate dintre victime sunt copii, de asemenea,, de obicei sub 10 de ani.
Trasaturile agresive comportamentale pot ridica probleme semnificative în cazul în care există alte cauze care stau la baza. Aceste trasaturi nu sunt, de obicei, predeterminată de vârstă, larg, sau de gen. Totuşi, în cazul în care un câine tânăr prezinta semne de aceste trăsături, aceasta poate fi o origine genetica, şi condiţie ar putea deveni o problemă pe termen lung. Nu există nici un leac pentru aceste trăsături de personalitate, dar există modalităţi de a lucra cu animalul de a reduce incidentele şi pentru a preveni un comportament din ce în ce exagerate.
Simptome si tipuri de
Multe semne agresive sunt însoţite de o poziţie de înfricoşătoare şi expresia facială, şi cu un comportament de supunere. Unii caini prezintă aceste semne, dacă acestea sunt încolţite, simt ca ei nu pot scăpa, sau sunt provocate. Există mai multe tipuri de agresiune, inclusiv interdog, dominant, defensivă, posesiv, teritorial, de pradă, parentale şi cele induse de frica, durere, sau pedeapsa. Dintre acestea, semne ale unei ofensive tip de frică să includă:
"Frozen" atitudine
Maraitul
Snarling
Rupă
Capul sus
Coada sus
Directe se holbeze
Imobil se confruntă cu
Invers, semne de agresivitate defensive cuprind:
Şeful redus
Coada în jos
Organismul retrase
Cauze
Comportamentul agresiv la câini, în principal, atribuită:
Maturizare sexuală
Factorii genetici
Endogamie
Mediu
Ambalaj pentru comportamentul
Agresiune, frică, şi comportamentul defensiv poate fi, de asemenea, un raspuns normal pentru unii câini, în funcţie de împrejurări. Animalele care au fost abuzaţi, aproximativ manipulate, sau aspru pedepsit au fost cunoscute pentru a expune unele, sau toate, de aceste comportamente. În plus,, condiţiilor de viaţă joacă un rol în agresiune, ca nu fi atacat sau speriat de un alt caine agresiv, Proprietarii care strica sau lauda prea mult, izolarea de la contactul uman, şi fiind tachinat de către copii.
Înţelegerea perioade de un catel de crestere ar putea ajuta la înţelegerea agresiune canin. Început la 3 săptămâni până la vârsta de 14 săptămâni, catelusii au nevoie de critic socializare. (Dacă sunteţi de cumpărare un căţeluş, este mai bine să-l între vârstele de sapte pana la opt săptămâni.) Catelusii sunt foarte temut între 8 şi 10 săptămâni şi trebuie să fie manipulate cu grijă de toată lumea din jurul lor (eu, nici o disciplină aspră, la această vârstă).
Adolescenţa seturi in la aproximativ 14 săptămâni şi se termină atunci când maturitatea sexuală a fost atins — despre 15 luni. Dacă socializarea nu a avut loc de momentul în care este 14 săptămâni, niciodata nu poate fi capabil să-l încredere în jurul valorii de oameni sau cu alti caini. De la începutul adolescenţei şi până la maturitatea sexuală, pui tind să latre la străini şi să devină mai mult de protecţie. Bărbaţii încep să ridice piciorul sa urineze in timpul acestei perioade. Este de asemenea important să le introducă la straini in casa — adulţi, copii, şi alţi câini — în această perioadă.
Câinii care au fost crescuti pentru a fi de protectie — Doberman, Akitas, şi Rottweilerii — sunt mai agresive prin natura lor, foarte. Câinii de rasă pentru a ucide joc mici, cum ar fi terrier, păstra această caracteristică. Non-câinii masculi castrati, femelele in calduri, femele şi pui care alăptează sunt, de asemenea, de obicei agresive.
Apoi, există pentru cainelui ambalaj. Acesta este este construit în modul în care percepem lumea. Si limbajul corpului este un instrument pentru stabilirea rang un câine în ambalaj. Se va uita la tine si familia ta ca membri de pe ambalajul său şi va încerca să stabilească locul său de a contesta membrii mai supus, cum ar fi copiii. În cazul în care animalul maraie in timp ce paza fel de mâncare cu alimente, disciplina comportamentul imediat. În cazul în care aceste tipuri de comportamente nu sunt corectate, cainele va, încetul cu încetul, dominaţia câştige peste unele sau toate dintre membrii familiei.
Diagnostic
Diagnosticul se face, în general, de la comportamentul dominatia observarea, conflictului agresiune, şi statut social agresiune. În prezent nu există medicamente autorizate pentru tratamentul de agresiune canine. De formare modificarea comportamental este tratamentul prescris.
Tratament
Tratamentul se concentrează asupra problemei şi nu vindecarea problema, cum nu există nici un leac. Proprietarului cainelui vor fi instruiţi în tehnici de gestionare a comportamentului pentru a ajuta cainele cu furie sale. Tehnici de desensibilizare si relaxarea sunt folosite pentru a ajuta cainele invinge frica sa. Dispozitive, cum ar fi botniţe pot fi eficiente atunci cand cainele este departe de casă. Toate tratamentul este axat pe prevenirea prejudiciului la om, alte animale, şi la câine.
Nu permit un câine pentru a obţine statutul de poziţie dominantă faţă de orice persoană. De asemenea, în alegerea unui câine, este o idee bună să aruncăm o privire realistă propria ta personalitate. Nu primi un câine agresiv dacă sunt blând şi uşoară manierat, de exemplu.
Este o idee bună de a asigura pentru ei sa se joace cu alte non-agresiv câini astfel prietenie se va freca off pe ele. Dacă aveţi un câine mai vechi, care este agresiv, lauda-i pentru buna purtare şi disciplina uşor pentru un comportament inacceptabil. Acestea ar trebui să stea la comanda, stau înainte de a merge pe uşă, etc. Acest lucru întăreşte faptul că tu eşti cel dominant în familie. De asemenea, sterilizare câinii masculi nu este întotdeauna suficientă, dar aceasta nu ajuta la prevenirea agresiunii poziţie dominantă.
Prevenirea
Socializarea timpurie este, de asemenea, importantă pentru prevenirea. Chasing copii sau joggeri şi sărituri pe oamenii ar trebui să fie interzisă. În plus, câinii nu ar trebui să fie jucat cu agresiv si pedeapsa fizica nu este oportun. Folosind aceste şi sugestiile enumerate mai sus poate contribui la reducerea incidenţei de comportamente bazate pe frica si agresivitate pe bază de.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Agresiunea la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates