Monday, 23 Apr 18, 19.37.45

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Glanda suprarenală de cancer (Feocromocitom) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Glanda suprarenală de cancer (Feocromocitom) la câini
Glanda suprarenală de cancer (Feocromocitom) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.31.04 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Feocromocitom la câini
Un feocromocitom este o tumora a glandei suprarenale, care determină glandele de a face prea mult de anumiti hormoni. Acest lucru poate provoca o creştere a frecvenţei cardiace, tensiune arterială, şi rata de respiraţie. Aceste simptome sunt intermitente (nu este prezent tot timpul) pentru ca hormonii care ii determina pe acestia nu sunt făcute tot din timp sau sunt făcute în cantităţi mici.
Feocromocitomului sunt rare la câini. Acestea apar, de obicei la câinii care sunt mai vechi de şapte ani, dar poate apărea la câinii mai tineri, precum şi. Deoarece această tumoare afectează o glanda endocrina care funcţiile să se răspândească hormoni, feocromocitomului frecvent extins la organele care sunt aproape de ei si pot metastaza rapid la alte zone ale corpului.
Simptome si tipuri de
Slăbiciune
Cu agitare
Colaps
Lipsa poftei de mâncare (anorexie)
Lipsa de energie (letargie)
Nici un interes în activităţile uzuale (depresiune)
Vărsături
Skelter
Rapid respiraţie (tahipnee)
Creşterea urinare (poliurie)
Creşterea sete (polidipsie)
Diaree
Scădere în greutate
Stimulare
Convulsii
Abdomen umflat
Simptomele pot par să vină şi să plece
Ocazional nici un simptom
Cauze
Feocromocitom este etichetat idiopatică, deoarece nu există nici o cauza cunoscuta pentru această condiţie.
Diagnostic
Medicul veterinar va avea nevoie de un istoric medical amanuntit de comportamentul cainelui, sănătăţii şi debutul simptomelor. O rapidă a ritmului cardiac (tahicardie) este uneori găsit în timpul examinării fizice. Veterinarul va palpa burta cainelui tau pentru a vedea dacă o masă poate fi simtit sau dacă nu există lichid suplimentar este prezent. Uneori, nu va mai fi nimic din ce pare a fi anormal în timpul examinării. Standard sânge de muncă, inclusiv o hemogramă completă, profilul biochimic si analiza de urina vor fi ordonate. Acestea vor indica cât de bine organele interne ale cainelui sunt de lucru şi dacă există infecţii prezente în organism. Veterinarul tau poate dispune, de asemenea, un test de sânge de construcţii, care spune dacă a glandei suprarenale functioneaza normal. Presiunea câinelui dumneavoastră de sânge vor fi luate, şi, în unele cazuri,, tensiunea arterială va fi foarte mare, indicând hipertensiune arterială.
Dacă rata de inima cainelui tau este foarte mare, sau inima ei pare să aibă un ritm anormal, medicul veterinar poate dispune ca un electrocardiogramă (ECG) pentru a verifica capacitatea electrică a inimii. Medicul veterinar va solicita, de asemenea raze X şi / sau cu ultrasunete imagini ale abdomenului cainelui si torace (piept). Dacă există anomalii ale organelor interne, acestea pot aparea pe o imagine cu raze X sau ultrasunete. Alte teste de diagnostic pot include o tomografie computerizata (CT) scanare sau prin rezonanta magnetica imagini (RMN). Aceste instrumente sunt teste imagistice mai mare sensibilitate, care pot oferi o imagine mai detaliată a organelor interne ale cainelui tau. Pentru a confirma un diagnostic final, medicul veterinar va avea nevoie de o biopsie a glandei suprarenale pentru analizele de laborator. Aceasta este comun pentru câini cu un feocromocitom de a avea mai mult de o problema medicala diagnosticată şi tratamentul vor fi abordate în funcţie de care condiţie este cel mai critic.
Tratament
Chirurgia este tratamentul ales pentru un feocromocitom. În cazul în care cainele tau are tensiune arterială ridicată sau un ritm al inimii foarte ridicat, aceste condiţii vor fi tratate cu medicamente şi animalele de companie stabilizat înainte de intervenţia chirurgicală poate fi efectuată. Dacă presiunea arterială sau frecvenţa cardiacă sunt periculos de mare, cainele poate fi necesar să fie în terapie intensivă înainte de intervenţia chirurgicală poate fi efectuată. Unii câini trebuie să fie pe medicamente pentru controlul tensiunii arteriale şi a frecvenţei cardiace timp de câteva săptămâni înainte de intervenţia chirurgicală poate fi efectuată.
În timpul intervenţiei chirurgicale, glanda suprarenala afectata va fi eliminat. Deoarece glanda suprarenala se află în apropierea unor vase de sânge foarte mare, intervenţie chirurgicală poate fi dificil. Dacă, în timpul intervenţiei chirurgicale, se constată că alte organe sunt afectate de tumora, acestea vor trebui să fie eliminate, precum şi, , fie în parte sau în integralitatea lor, în funcţie de organul. Dupa operatie, cainele va fi păstrat în unitatea de terapie intensivă spital până când acesta este stabil. Probleme în timpul şi după intervenţii chirurgicale sunt comune. Medicul veterinar vă va monitoriza pentru sângerare, mare sau scăderea tensiunii arteriale, anormale de ritm cardiac, dificultăţi de respiraţie, sau infecţii post-operatorii. Unii caini nu se face prin recuperarea, din cauza acestor probleme, mai ales daca au alte probleme medicale. Medicul veterinar dvs. vă va ajuta să decideţi cel mai bun curs de acţiune pe baza diagnosticului şi aşteptările pentru recuperare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Glanda suprarenală de cancer (Feocromocitom) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates