Tuesday, 24 Apr 18, 12.39.34

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Adenovirus 1 la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Adenovirus 1 la câini
Adenovirus 1 la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.31.38 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hepatita infectioasa canina la câini
Hepatita infectioasa canin este o boală virală de care este cauzata de adenovirus canin CAV-1, un tip de virus ADN-ului care cauzează infecţii ale tractului respirator superior. Acest virus obiective parenchimatoase (funcţional) părţi de organe, în special în ficat, rinichi, ochii şi a celulelor endoteliale (celulele care linia de suprafata interioara a vaselor de sânge).
Virusul începe prin localizarea în amigdalele în jurul valorii de 4 a 8 de zile de la nas şi gură de expunere. Apoi se raspandeste in sange — o condiţie, stiu ca viremia (în fluxul de sânge) — şi localizează în celulele Kupffer (specializate globule albe situate în ficat) endoteliului şi a ficatului. Ideal, aceste globule albe, numite macrofage, apara organismul impotriva cotropitorilor infecţioase, dar unele virusuri au capacitatea de a macropahages ca vehicule pentru replicare şi răspândirii. CAV-1 este un virus, cum ar, profitând de celulele Kupffer pentru a reproduce şi răspândi, în procesul de distrugerea hepatocitelor adiacente (celulele hepatice care sunt implicate în sinteza proteinelor şi depozitare, şi de transformare a carbohidraţilor). În această etapă a infecţiei, virusul se varsa in fecale si saliva, acest site infecţioase atât la alti caini.
Într-un caine sanatos cu un răspuns al anticorpilor adecvat, celulele virale va clar organele în 10 to 14 zile, dar va rămâne localizate în rinichi, în cazul în care virusul va continua să fie vărsat în uria� pentru 6 to 9 luni.
La câinii cu un răspuns doar parţial anticorpilor de neutralizare, hepatită cronică are loc. Această condiţie severă de multe ori rezultate din prejudiciu oculară citotoxice datorita inflamatiei si moartea celulelor în ochi cu inflamaţia partea din fata a ochiului (anterior uveita). Această condiţie conduce la unul dintre semnele mai pot vedea din afară şi clasic de hepatita infectioasa: "Hepatită albastru ochi."
Nu există nici o rasa, genetic, sau asociaţii de gen pentru dobândirea virusului CAV-1, dar, dar este în primul rând văzut în câini, care sunt mai puţin de un an.
Simptomele
Simptomele va depinde de statutul imunologic al gazdei şi gradul de prejudiciu iniţial la celulele (citotoxice):
Peracute (foarte severe) etapă va avea simptome de febră, centrale semne ale sistemului nervos, prăbuşirea vaselor de sânge, tulburări de coagulare (DIC); decesul se produce frecvent în câteva ore
Acut (sever) etapă va prezenta simptome de febră, anorexie, letargie, vărsături, diaree, extinsă de ficat, durere abdominală, abdominală lichid, inflamaţii ale vaselor (vasculită), punctiforme puncte rosii, învineţirea pielii (peteşii), DIC, umflat, ganglionii limfatici (limfadenopatie), şi rareori, inflamaţie a creierului (nonsuppurative encefalita)
Infecţii necomplicate va avea simptome de letargie, anorexie, febră tranzitorie, amigdalită, vărsături, diaree, limfadenopatie, extinsă de ficat, durere abdominală
Infecţie etapă târziu va avea ca rezultat 20 la suta din cazuri, în curs de dezvoltare inflamarea ochilor şi corneei umflarea four la şase zile postinfection; de recuperare de multe ori în cadrul 21 zile, dar poate progresa la glaucom si ulceratii corneene
Cauze
A lua legatura cu infecţioase CAV-1 adenovirus
Câini nevaccinate sunt cel mai mare risc
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, boli anterioare, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. A lua legatura cu alti caini, cum ar fi canisele, sau frecvenţa de contact cu fecale, cum ar fi în spaţii deschise în cazul în care câinii sunt permise pentru a defeca, poate juca un rol important în obţinerea acestui virus.
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, cu munca standard de laborator. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Alte lucrări de laborator, care vor trebui să fie făcut pentru a confirma un diagnostic de hepatita infectioasa includ teste de coagulare pentru a verifica pentru funcţia de coagulare a sângelui, serologice pentru anticorpi la CAV-1, izolarea virală a celulelor virusului, virale şi cultură. Medicul dumneavoastră vă va fi de verificare pentru alte boli comune, precum şi, inclusiv parvovirus şi rapciuga.
Tehnici de Imaging va include o radiografie abdominala pentru a căuta mărirea ficatului (hepatomegalie) şi acumularea de lichid în cavitatea abdominală, şi ecografie abdominală, care pot oferi o vizualizare mai detaliată a ficatului şi dacă este extinsă de suferă de necroză (moartea celulelor). Tehnica din urmă este necesar mai ales dacă există umflarea abdomenului, ca radiografia va arăta un detaliu imagine redusă dacă există lichid blochează vederea ficat, în cazul în care imagistica prin ultrasunete, va reveni informaţii bazate pe adâncimea de frecvenţa de ecou, bazat pe structura ţesuturilor. Aceasta este, celulare / moartea ţesutului în ficat vor apărea ecou a scăzut (hypoechoeic), şi severă de lichide construi la nivelul abdomenului nu va returna nici ecouri (anecoice).
O biopsie hepatică, de asemenea, poate fi necesar să fie efectuate pentru a face un diagnostic concludent.
Tratament
Daca infectia este în stadiu incipient şi este simplu, Tratamentul poate fi administrat pe o baza in ambulatoriu. Totuşi, Tratamentul se administrează de obicei bolnavului. Terapia cu fluide se va acorda pentru dezechilibre electrolitice care rezulta din vărsături şi diaree. Potasiu şi magneziu sunt adesea foarte mici şi trebuie să fie imediat supliment. Componentă terapie de sânge va fi acordată pentru coagulopatie (Tulburări în capacitatea sangelui de la coagularea). Cu DIC făţiş, produse proaspete din sânge şi heparină cu greutate moleculară mică va trebui să fi acţionat în justiţie pentru a stabiliza starea cainelui tau.
Suport nutritional va include acordarea mese mici si frecvente ca tolerată, optimizarea aportului de azot, şi hrănirea câine în funcţie de nevoile de proteine. Cantitatea de proteine ​​va depinde în întregime de starea cainelui tau individuale, ca unii caini au ridicat de proteine ​​din organism, iar unele vor fi reduse. Restricţie inadecvat de proteine ​​poate afecta repararea şi regenerarea tisulară. Azot vor fi limitat în cazul în care cainele este prezintă semne evidente de encefalopatie hepatică (o anomalie neuropsihic care cauzeaza inflamatie a creierului şi este legată de insuficienta hepatica).
Nutriţie parţială intravenoasă se va acorda pentru maximum cinci zile, sau, de preferinţă, nutriţie totală intravenoasă dacă hrănirea pe cale orală nu este tolerat de către câine. Medicul dumneavoastră vă va prescrie antibiotice şi / sau reductoare fluid după cum este necesar.
Prevenirea de această infecţie necesită vaccinare aa modificate virus viu pentru această boală, la şase şi opt săptămâni de vârstă. Vaccinarea iniţială este urmat de focuri de rapel două dat la trei până la patru săptămâni în afară până când câinele ajunge la 16 saptamani de varsta, cu un rapel suplimentar dat la un an. Acesta este un vaccin extrem de eficient.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Adenovirus 1 la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates