Monday, 23 Apr 18, 23.19.01

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sindrom de detresă respiratorie acută (SDRA) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindrom de detresă respiratorie acută (SDRA) la câini
Sindrom de detresă respiratorie acută (SDRA) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.33.23 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pulmonar şoc la câini
Sindromul de detresă respiratorie acută (SDRA) se referă la o stare de insuficienţă respiratorie subita din cauza acumularii de lichid şi de inflamaţie severă în plămâni. SDRA este o problemă pune în pericol viaţa, cu ratele curente de mortalitate la câini, la aproape 100 la sută. Această condiţie este, de asemenea, medical mentionat ca pulmonare soc, astfel cum aceasta apare ca urmare a unei episod care duce la o stare de şoc, cum ar fi leziuni traumatice. Ca caracterizează printr-un sindrom, SDRA este indicativ de o condiţie medicală care stau la baza, de obicei, un eveniment prejudiciabil, care a permis sânge, fluide şi ţesuturi pentru a trece peste bariera şi în alveole, celulele de aer în plămâni, care le determină să se prăbuşească. Odată ce alveole au fost compromise în acest mod, respiratia devine greoaie, şi în cele din urmă imposibil dacă nu este tratată cu grabă.
În om se pare că există un factor genetic de dezvoltare a SDRA, dar acest factor nu a fost încă investigat la câini.
Simptome si tipuri de
Sindromul de detresa respiratorie acuta poate apărea într-o serie de condiţii şi cu simptome diferite, în funcţie de cauza care stau la baza. În urma sunt unele simptome generale vazut cu SDRA:
Eforturi extreme pentru a respira
Tuse
Descărcarea de gestiune din nări
Febră
Cianoză (modificări de culoare albastru de piele)
Alte semne legate de boala subiacentă
Cauze
În urma sunt câteva dintre cauzele majore ale SDRA la câini:
Pneumonie
Inhalarea de fum şi gaze nocive
Lângă înec
Arsuri termice
Aspiraţia conţinutului gastric
Infecţii grave de plămâni sau fluxul sanguin
Datorită unui traumatism plaman prejudiciu
Alte boli grave
Diagnostic
Sindromul de detresa respiratorie acuta este o urgenţă medicală care necesită atenţie imediată. Medicul veterinar va evalua starea cainelui si incepe tratament de urgenţă la o dată. Veţi avea nevoie pentru a oferi medicul veterinar, cu o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, cum ar fi traumatisme la orice parte a corpului, sau inhalarea de gaze, fum, sau solidă Materie. Impreuna cu tratamentul de urgenta medicul veterinar va lucra pentru a găsi cauza principala pentru eşecul pulmonar bruscă. Panouri Diverse test de laborator vor fi ordonate, inclusiv teste de sânge, ser teste biochimice, teste de urină şi de sânge de analiză a gazelor. Analiza gazelor de sânge este una dintre cele mai importante metode de diagnostic utilizate în practica veterinară pentru diagnosticul de SDRA. Medicul veterinar va solicita, de asemenea radiografii toracice şi ecocardiografie pentru a examina vizual şi să evalueze capacitatea de funcţionare a plămânilor şi a inimii.
Tratament
Câinii care suferă de acest sindrom va avea nevoie de tratament de urgenţă într-o unitate de terapie intensivă. Împreună cu tratament de urgenţă, cauza principală trebuie să fie stabilită şi tratate în scopul de a preveni alte complicaţii sau deces. În ciuda progreselor recente, SDRA rămâne una dintre problemele cele mai dificile şi provocatoare pentru a trata în practica veterinară.
Terapie cu oxigen suplimentar va fi început imediat pentru a minimiza detresa respiratorie. Daca cainele nu raspunde bine la terapia cu oxigen şi continuă să aibă probleme respiratorii severe, pot exista mai mult succes cu respiraţie ventilator acceptate. Medicamente pentru tratarea SDRA includ antibiotice, durere ucigaşi, fluid terapie, şi corticosteroizi pentru reducerea inflamatiei si umflaturi. Citirile frecvente de temperatură, puls, Rata de respiraţie, şi a tensiunii arteriale vor fi necesare pentru următoarele progresul cainelui tau în faza iniţială a tratamentului. Daca cainele a fost pus pe suport ventilator acesta poate solicita, de asemenea, sesiuni regulate de fizioterapie şi de schimbările frecvente în poziţia corpului pentru a preveni complicaţiile legate de suport ventilator. Câini afectate cu SDRA sunt ţinute în spaţii cuşcă strict până la care le-au recuperat complet.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindrom de detresă respiratorie acută (SDRA) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates