Tuesday, 24 Apr 18, 08.48.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Reflux de acid la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Reflux de acid la câini
Reflux de acid la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.34.33 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
De reflux gastroesofagian la câini
Reflux gastroesofagian este o afectiune caracterizata prin fluxul invers incontrolabile de fluide gastrice sau intestinale în tubul de legătură în gât şi stomac (esofag). Acest lucru se poate datora o relaxare scurtă de deschidere musculare la baza esofagului (mentionat ca sfincterului), precum şi vărsături cronice. Reflux gastroesofagian este destul de comună în câini, si poate aparea la orice varsta, Desi cainii mai tineri sunt la risc mai mare.
Gastric stomac de acid, pepsină, bilă sărurile, şi alte componente ale sucurilor gastro-intestinale duce la deteriorarea de mucus protector mucoasei esofagului. Acest lucru poate duce la inflamarea esofagului (esofagita).
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Refluxul gastroesofagian poate provoca esofagita cu cantitati variabile de daune. Esofagita uşoară este limitată la o inflamaţie uşoară a mucoasei esofagiene, în timp ce mai multe esofagita ulcerativă severă provoacă daune la straturile profunde ale esofagului.
Istoria câinelui comportamentale pot dezvălui simptome, cum ar fi scuipa în sus (regurgitare) de produse alimentare, dovezi de durere (scâncet sau urlă, de exemplu) în timp ce la înghiţire, lipsa poftei de mâncare, şi scădere în greutate. Un examen fizic nu va dezvalui adesea oricăreia dintre constatările concrete. Esofagita severă în pot include simptome de febră şi salivaţie extreme.
Cauze
Reflux gastroesofagian poate să apară atunci când este administrat un anestezic, provoacă deschiderea dintre stomac si esofag (gastroesofagian sfincter) să se relaxeze. Poziţionarea incorectă a pacientului în timpul anesteziei, precum şi un eşec la rapid câine în mod corespunzător înainte de anestezie, poate duce la reflux gastroesofagian.
O condiţie asociată este o congenitale (prezente la naştere) hernie hiatala, care este suspectat de sporind riscul de reflux gastroesofagian.
Cuplu câini sunt la risc mai mare de a dezvolta această condiţie, deoarece sfincterelor lor gastroesofagian sunt inca in dezvoltare. Vărsături pe termen lung sau cronice este un alt factor de risc.
Diagnostic
Cel mai bun mijloc de diagnostic este, în general, o Esofagoscopie, o examinare care foloseste o camera internă pentru a vizualiza mucoasei esofagului. Acesta este cel mai eficient mod de a determina dacă schimbările în mucus de esofag sunt în concordanţă cu esofagita de reflux gastroesofagian, datorită. Examinarea poate releva, de asemenea, o suprafaţă de neregulate ale mucoasei mucus, sau sângerare activă în esofag.
Diagnosticele alternative includ ingestia de un agent caustic, unui corp străin sau tumora in esofag, o hernie in partea superioara a stomacului (hernie hiatala), boală de gât sau gură, sau o condiţie la câini în cazul în care muschii esofagului nu funcţionează corect în împingând alimente în stomac (megaesophagus).
Tratament
Cele mai multe tratamentul se efectueaza la domiciliu, reţinere la sursă de alimente pentru una sau două zile, şi în continuare, după un regim alimentar a scăzut de grăsime, conţinut scăzut de proteine ​​mese mici, dat în, mese frecvente. Grasimi si proteine ​​ar trebui să fie limitată, sub forma de grasimi scade puterea de muşchi dintre stomac si esofag, în timp ce proteine ​​stimuleaza secretia de acid gastric.
Medicamente sunt o opţiune suplimentară. Medicamente cunoscute sub numele de gastro-intestinale pro-cinetice agenţi îmbunătăţi circulaţia a continutului stomacului prin intestine şi întăreşte, de asemenea, sfincterului gastroesofagian. Indiferent de orice medicamente, o schimbare in dieta este recomandabil.
Prevenirea
Alimentele bogate in grasimi poate agrava reflux de acid. Cea mai buna prevenire este o dieta sanatoasa care este saraca in alimente grase.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Reflux de acid la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates