Thursday, 26 Apr 18, 09.51.41

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Avortul la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Avortul la câini
Avortul la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.36.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Există numeroase motive pentru proprietarii de animale de companie de ce ar dori pentru a preveni sarcina lor în casă.
Există numeroase motive pentru proprietarii de animale de companie de ce ar dori pentru a preveni sarcina lor în casă. Este o preocupare comună, şi există modalităţi de a efectua o întrerupere a sarcinii în condiţii de siguranţă în cazul în care câinele dumneavoastră a devenit gravidă. Dacă vă gândiţi să încheie o sarcina la cainele tau, este recomandat pe care le caută în primul rând consultanţă şi asistenţă de personal medical, astfel incat o completă a riscurilor şi a efectelor secundare de evaluare se poate face.
Pe de altă parte,, este de asemenea important de menţionat faptul că câinii pot experimenta avorturi spontane sau avorturi spontane pentru o varietate de motive medicale. Ambele situaţii vor fi acoperite aici.
Simptome si tipuri de
Cazul în care câinele dumneavoastră a prezentat un avort spontan, cel mai comun este posibil să observaţi sângerări vaginale anormale; în unele cazuri, un fat expulzat pot fi găsite. Cea mai frecventa cauza a unui avort spontan este moartea fatului din cauza unui dezechilibru hormonal.
În cazul unui avort planificate, sângerare este cel mai frecvent simptom în urma procedurii de. Se recomandă pe care le monitoriza îndeaproape câinele, astfel încât orice reacţie adversă sau problemele de sănătate legate pot fi răspuns rapid.
Diagnostic
O maşină cu ultrasunete poate detecta o sarcina într-un câine. În plus,, ecografie a unui făt este de obicei necesară înainte de multi furnizori de asistenţă medicală va fi de acord la un avort medical. Doppler-tip de instrumente pot fi, de asemenea, utilizat pentru a auzi un fetus’ emoţie în cazul în care sarcina este suficient de departe de-a lungul.
Tratament
Pentru proprietarii care sunt în căutarea de opţiuni de siguranţă pentru a preveni fie o sarcina nedorita sau rezilia o posibila sarcina, Exista mai multe alternative medicale să ia în considerare. Pentru a preveni sarcina permanent la câini, Castrarea (ovariohisterectomia) este cea mai bună opţiune. Pentru întreruperea sarcinii, acestea sunt opţiunile cele mai frecvente medicale:
Estrogenii injectabile- Un profesionist medical poate administra aceste pentru a preveni o sarcină. Estrogen trebuie să fie injectat copulaţie la scurt timp după a fi eficiente. Totuşi, există mai multe efecte secundare potentiale să se ia în considerare, inclusiv supresia măduvei osoase şi piometriei (eu, infecţii ale uterului).
Estrogenii orală – Acestea nu sunt recomandate, deoarece acestea sunt ineficiente si pot provoca piometriei la animale.
Prostaglandine F2 alfa – Acesta este un hormon natural care sa dovedit a induce un avort în condiţii de siguranţă pentru animalele de companie atunci cand monitorizate de către un cadru medical. Cele mai multe reacţii adverse sunt frecvent uşoare, dacă este prezent la toate. Unele dintre efectele adverse cunoscute de medicamente includ gâfâind, tremurând, greaţă şi diaree.
Dexametazona – Aceasta este, de asemenea, o opţiune viabilă pentru a induce un avort pentru animale de companie. Injecţie este de obicei urmat de reacţii adverse, cum ar fi prefăcut, excesiv de băut (polydispia) şi urinare (poliurie).
Administrare
Este important de menţionat că, în ciuda miturilor incadrand metoda, dusuri postcoital nu termina în mod eficient unei sarcini nedorite în casă. În urma atât un avort spontan şi planificat, nu poate fi o mare de disconfort şi / sau a unor sângerări vaginale anormale de descărcare de gestiune sau. Proprietarii de animale de companie ar trebui să observe cu atenţie comportamentul animalelor lor pentru a se asigura probleme mai grave nu se dezvolta ca urmare a.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Avortul la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates