Monday, 23 Apr 18, 22.52.05

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Producerea de proteine ​​anormale la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Producerea de proteine ​​anormale la câini
Producerea de proteine ​​anormale la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.37.27 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Paraproteinemia la caini
Celulele plasmatice sunt celule albe din sânge, care produc cantităţi mari de anticorpi, esenţiale de răspunsul imunitar al organismului la invaziile de bacterii şi viruşi. Anticorpii sunt, de asemenea, numite imunoglobuline, molecule mici, proteina care se găseşte în sânge sau alte fluide ale corpului şi utilizate de către sistemul imunitar pentru a lupta împotriva particulelor străine, inclusiv bacteriile şi virusurile.
În paraproteinemia, proteine ​​anormale numite paraprotein (proteine ​​în sânge sau urină), M sau componente, sunt produse de o clona singur (grup) de celule plasmatice. O astfel de producţie de proteine ​​anormale este frecvent observate in tumorile cu celule plasmatice şi pot fi, de asemenea, observate în alte tipuri de tumori. Această condiţie este, de obicei observate la varsta mijlocie la câini mai mari.
Simptome si tipuri de
Slăbiciune generalizată
Letargie
Şchiopătat
Nasului sângera
Orbire
Creşterea sete şi urinare
Convulsii
Pierderea memoriei
Cauze
Cancerele
Predispoziţia genetică
Infecţii virale
Expunerea la agenţi cancerigeni (g, vopsele sau solvenţi)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie, cum ar fi infecţiile, sau contact cu substanţele carcinogene. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit, inclusiv testele de laborator de rutina. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Testele de sange pot dezvălui anemie, niveluri anormal de scăzut de leucocite sau celule albe din sânge (leucopenie), sau anormal de un nivel scazut de trombocite (trombocitopenie).
Un profil de biochimie pot arăta anormal de niveluri ridicate de proteine ​​în sânge, un nivel scăzut de albumină (un tip de proteină), niveluri anormal de ridicate de calciu (hipercalcemie), şi niveluri ridicate ale ureei şi creatininei în sânge. Sumar de urina poate arată prezenţa proteinelor în urină (proteinurie). Mai multe teste specifice, vor fi, de asemenea, efectuate pentru a diagnostica diferite boli.
Toracice şi abdominale razele X vor fi luate pentru a identifica în cazul în care este prezent limfom. Un eşantion de maduva osoasa pot fi luate, care va dezvălui mai multe detalii asociate cu această boală. Asemănător, probe de la ganglionilor limfatici afectaţi vor fi, de asemenea, luate pentru a identifica tipul de celule canceroase sau agenţi infecţioşi, care sunt ataca organismul.
Tratament
Daca cainele tau este diagnosticat cu cancer şi paraproteinemia asociate, Tratamentul poate include chimioterapie, radioterapie, sau orice alte remedii recomandate de medicul veterinar oncolog. Terapie cu antibiotice pot fi, de asemenea, realizate pentru a trata infecţiile bacteriene care stau la baza, dacă este prezent.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Producerea de proteine ​​anormale la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates