Wednesday, 25 Apr 18, 22.11.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Culoare anormală între gură şi cavitatea nazală la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Culoare anormală între gură şi cavitatea nazală la câini
Culoare anormală între gură şi cavitatea nazală la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.38.02 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Fistula Oronasal la câini
O fistula este caracterizată ca o trecere anormală între două deschideri, organelor cavitare, sau cavităţi. Ele apar ca urmare a prejudiciului, infecţie, sau de boală. O comunicare, culoar pe verticală între gura si cavitatea nazala se numeste fistula oronasal. Rase de caini dolicefal sunt mai susceptibile de a fi afectate de această condiţie, în special Teckel.
Aceste tipuri de fistule sunt cauzate de starea bolnave de orice dinte din maxilarul superior. Cea mai frecventa localizare pentru o fistula oronasal este în cazul în care rădăcina premolar a patra de pe maxilarul superior intră în cerul gurii. Această condiţie va trebui să fie corectate chirurgical pentru a preveni alimente şi apă de la trecerea de la gură în cavitatea nazală. Dacă acest lucru ar trebui să apară, aceasta va cauza iritaţii ale nasului, curge nasul, inflamaţii ale sinusurilor, infecţie, şi, eventual, pneumonie.
Aceste fistule pot afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această condiţie afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele de o fistula oronasal includ un nas înfundat cronic, cu sau fără sângerare, persistente şi strănut.
Cauze
Trauma
Bite răni
Orală de cancer
Electrocutare
Bolii parodontale
Traumatice dinte de extracţie
Mandibulare caninii (dinţi Fang-like) poziţionate faţă de limba
Overbites maxilarului superior, care provoacă canini în partea de jos a maxilarului sa strapunga cerul gurii (cerul gurii)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat / precedat această condiţie. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit si orale cu ajutorul unei sonde parodontale pentru a investiga fistula suspectate oronasal.
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, şi un electrolit panou. Sânge-muncă trebuie efectuate înainte anestezice câine pentru corectia chirurgicala a fistulei.
Tratament
Indepartarea chirurgicala a dintelui, şi închiderea pasaj este tratamentul de alegere. Un lambou de piele vor fi plasate atât în ​​gură şi în cavitatea nazală în timpul închiderii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Culoare anormală între gură şi cavitatea nazală la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates