Friday, 27 Apr 18, 10.53.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Trecere anormale între arteră şi venă la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Trecere anormale între arteră şi venă la câini
Trecere anormale între arteră şi venă la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 14.38.39 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Fistula arterio-venoase la câini
O fistula arterio-venoase este o anormală, conexiune rezistenţă redusă între o arteră şi o venă. Dacă suficient de mare, fistula poate provoca o parte importantă a producţiei totale cardiac pentru a ocoli patul capilar, acest site este astfel încât ţesuturile primesc oxigen putin sau deloc. Inima, la rândul său,, incearca sa compenseze pentru lipsa de oxigen de pompare de sânge din corp la un ritm mai rapid, ceea ce poate conduce "de ieşire de mare", insuficienţă cardiacă congestivă.
Locul de amplasare a fistule arterio-venoase variază; site-uri raportate includ cap, gât, ureche, limbă, membrelor, flanc, măduva spinării, cerebrale (parte a creierului), plămân, ficat, vena cava (venă care duce inapoi la inima), şi tractului gastro-intestinal.
Simptome si tipuri de
Simptomele asociate cu o fistula arterio-venoase va depinde în ultimă instanţă de marimea si localizarea fistulei. Tipic, există un cald, non-dureros leziune la locul de fistula. În cazul în care leziunea este pe o la nivelul membrelor, cainele poate afişa:
Umflarea în cazul în care vă puteţi atinge nivelul membrelor şi o impresie deget este lasat in piele (pitting edem)
Şchiopătat
Ulceraţii
Cruste
Gangrena (Ţesuturi moare şi devine verde)
Semne de insuficienţă cardiacă congestivă, care este adesea asociat cu acest tip de fistula, include:
Tuse
Dificultăţi de respiraţie (dispnee)
Creşterea ritmului cardiac (tahipnee)
Exercitarea intoleranţă
În cazul în care fistulei arteriovenoase cauzele insuficienta de organ, cainele poate afişa:
Distensia abdomenului (ficat)
Convulsii (creier)
Slăbiciune sau paralizie (măduva spinării)
Cauze
Cainii sunt rareori nasc cu fistule arterio-venoase. Tipic, acestea dobândesc fistulei datorită deteriorării traumatizantă pentru vasele de sânge, chirurgie complicaţii, tumoare(cu), sau probleme care decurg din desen sânge sau injecţii în jurul valorii de vasele de sânge (g, barbiturice)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, complet de sânge conta, şi panoul de electrolit pentru a ajuta la identificarea complicatiilor asociate cu o fistula arterio-venoase. Anomalii biochimice, de exemplu, poate sugera ficat, rinichi sau alte disfuncţii de organ.
Deoarece fistule arterio-venoase afecta în mod semnificativ fluxul de sange al cainelui, toracice Razele X pot arăta de extindere a inimii şi a semnelor de circulaţie peste-la plamani. În plus,, o ecografie Doppler poate arăta de mare viteză, curgere turbulentă în cadrul leziune.
Pentru a localiza fistula arterio-venoase, medicul veterinar poate utiliza o ecocardiografie la câine. Şi pentru a sublinia leziune, care pot fi necesare pentru diagnostic definitiv şi este foarte de dorit pentru evaluare presurgical, Medicul veterinar poate folosi selectiv angiografie.
Tratament
Câini cu semne clinice trebuie supus unei interventii chirurgicale pentru a împărţi şi de eliminarea conexiuni anormale intre vasele de sange. Totuşi, intervenţie chirurgicală poate fi dificilă şi a forţei de muncă intensivă şi pot necesita transfuzii de sange. În timp ce de multe ori cu succes, fistulei arterio-venoase pot să se repete, chiar după o intervenţie chirurgicală. Unii caini pot necesita chiar amputarea apendice afectate.
O nouă opţiune de tratament embolizarea transcatheter numit implica folosirea unui cateter pentru a bloca vasele de sânge. Această metodă este deosebit de avantajoasă, deoarece este relativ neinvaziv şi oferă acces la leziuni de la distanţă prin intermediul vaselor de sânge.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Trecere anormale între arteră şi venă la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates